TuneFab DVD Ripper for Mac

TuneFab DVD Ripper for Mac 1.0.18

Опис

TuneFab DVD Ripper за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да рипувате филмови и други видео содржини од ДВД со голема брзина на конверзија и фантастичен квалитет. Со оваа програма, можете да ги гледате вашите омилени ДВД филмови на повеќе уреди како што се iPhone, iPad, таблети со Android, телефони со Windows и многу повеќе.

ДВД не само што ги ограничи уредите за репродукција на видеата, туку и го ограничи времето кога го репродуцирате. Можете да репродуцирате само на уредите додека го имате DVD-плеерот што може да го репродуцира. Ова е местото каде што TuneFab DVD Ripper доаѓа во рака. Тој е дизајниран да ги скрши овие пречки и да ви даде целосна контрола врз вашата медиумска содржина.

Програмата поддржува повеќе од 300 формати, вклучувајќи MP4, AVI, MKV, WMV, MOV и многу други. Ова значи дека без разлика кој уред или платформа користите, TuneFab DVD Ripper ве покрива.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да одржува висококвалитетен излез дури и по рипување од физички диск. Програмата користи напредни алгоритми за да се осигура дека нема губење на квалитетот при конверзија.

Друга одлична карактеристика на TuneFab DVD Ripper за Mac е неговиот интуитивен интерфејс што го олеснува користењето на корисниците од сите нивоа без никакви тешкотии. Софтверот доаѓа и со низа опции за приспособување што им овозможува на корисниците да ги приспособат поставките како што се резолуцијата, брзината на битови и стапката на слики според нивните преференции.

Во прилог на рипување на ДВД-а во различни формати погодни за различни уреди или платформи; TuneFab DVD Ripper, исто така, им овозможува на корисниците да ги уредуваат своите видеа пред да ги претворат во посакуваните формати. Корисниците можат да ги отсечат несаканите делови од нивните видеа или да додаваат преводи доколку е потребно.

Понатаму; овој софтвер поддржува сериска обработка што значи дека корисниците можат да конвертираат повеќе датотеки одеднаш заштедувајќи значително време, особено кога се занимаваат со големи збирки медиумски содржини.

Севкупно; TuneFab DVD Ripper за Mac нуди одлично решение за сите кои со нетрпение очекуваат да се ослободат од ограничувањата наметнати од ДВД-а, а сепак да одржуваат висококвалитетен излез за време на процесот на конверзија, без оглед на употребениот уред или платформа.

Целосни спецификации
Издавач TuneFab Studio
Страница на издавачи http://www.tunefab.com/
Датум на издавање 2019-11-25
Датум на додавање 2019-11-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 1.0.18
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 31

Comments:

Најпопуларни