QuickLinks for Mac

QuickLinks for Mac 2.4

Mac / AppYogi Software / 2 / Целосни спецификации
Опис

QuickLinks за Mac: врвна алатка за подобрување на работната површина

Дали сте уморни од постојано пребарување на истите датотеки, папки и апликации на вашиот Mac? Дали сакате да има начин да пристапите до вашите најчесто користени ставки со само еден клик? Не гледајте подалеку од QuickLinks - врвната алатка за подобрување на работната површина за корисниците на Mac.

Со QuickLinks, можете да додадете неограничен број кратенки на лентата со мени. Без разлика дали се работи за често посетувана веб-локација, папка што содржи важни документи или апликација што ја користите секој ден – QuickLinks го олеснува пристапот до сите ваши основни ставки на една погодна локација.

Но, тоа не е сè – QuickLinks исто така ви овозможува да доделувате копчиња за кратенки на секоја ставка во лентата со мени. Ова значи дека со само неколку притискања на копчињата, можете да отворите која било датотека или апликација без да морате да го напуштите тековниот прозорец. Зборувајте за ултра брз пристап!

И најдобриот дел? QuickLinks е неверојатно лесен за користење. Едноставно повлечете и испуштете која било ставка од Finder во иконата на лентата со мени на апликацијата и Voila! Сега имате моментален пристап до таа ставка кога и да ви треба.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве некои од клучните карактеристики и придобивки од користењето QuickLinks:

Неограничени кратенки: со QuickLinks, нема ограничување за тоа колку кратенки можете да додадете. Без разлика дали се 10 или 1000 - ве покриваме.

Приспособливи икони: Дали сакате секоја кратенка во лентата со мени да има своја единствена икона? Нема проблем! Со QuickLinks, можете лесно да ги приспособите иконите за секоја ставка.

Копчиња за кратенки: Доделувањето копчиња за кратенки е брзо и лесно со нашиот интуитивен интерфејс. Само изберете ставка од паѓачката листа и изберете која комбинација на копчиња најдобро ви одговара.

Функционалност за пребарување: Не можете да се сетите каде точно се наоѓа таа датотека? Без грижи! Користете ја нашата функционалност за пребарување во самата апликација наместо повторно да одите низ Finder!

Предности за заштеда на време: За само неколку часа користење, гарантираме дека ќе се запрашате како некогаш сте живееле без QuickLinks. Апликацијата ќе заштеди време со забрзување на работниот тек толку многу што продуктивноста значително ќе се зголеми!

Па, што се чека? Преземете Quicklinks денес и почнете да уживате во побрз пристап до сите ваши основни датотеки и апликации!

Целосни спецификации
Издавач AppYogi Software
Страница на издавачи http://appyogi.com
Датум на издавање 2019-11-27
Датум на додавање 2019-11-26
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 2.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
Цена $6.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни