Pro Disk Cleaner for Mac

Pro Disk Cleaner for Mac 1.5

Mac / AppYogi Software / 2 / Целосни спецификации
Опис

Pro Disk Cleaner за Mac е моќен комунален софтвер кој ви помага да ги оптимизирате перформансите на вашиот Mac со чистење на непотребните датотеки и ослободување вреден простор на дискот. Со своите напредни алгоритми за скенирање, Pro Disk Cleaner може брзо да ги идентификува и отстрани сите непотребни датотеки што зафаќаат простор на вашиот хард диск.

Како што сите знаеме, со текот на времето нашите компјутери имаат тенденција да акумулираат многу непотребни датотеки што можат да ги забават нивните перформанси. Овие датотеки вклучуваат привремени интернет-датотеки, стари прилози за пошта, непотребни датотеки што останале од деинсталирани апликации и други работи за кои не сте ни знаеле. Pro Disk Cleaner се грижи за сите овие проблеми за вас со само неколку кликања.

Една од најдобрите работи за Pro Disk Cleaner е колку е лесно да се користи. Корисничкиот интерфејс е едноставен и интуитивен, што го олеснува секој да започне веднаш. Откако ќе ја стартувате апликацијата, таа автоматски ќе го скенира вашиот систем за какви било непотребни датотеки што треба да се отстранат.

Процесот на скенирање е брз и ефикасен благодарение на оптимизираните алгоритми на софтверот. Ги скенира само најефикасните локации каде што вообичаено се акумулираат непотребни податоци на тврдиот диск на вашиот Mac. Ова значи дека Pro Disk Cleaner нема да губи време со скенирање области каде што нема непотребни датотеки.

Откако ќе заврши скенирањето, Pro Disk Cleaner ќе прикаже список со сите непотребни податоци пронајдени на вашиот систем заедно со неговата големина за да можете да одлучите кои ставки треба да се избришат или да се чуваат недопрени врз основа на нивната важност или релевантност за вашата работа или личен живот .

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да приспособува какви типови податоци треба да се скенираат за време на секоја сесија. Можете да изберете кои категории (како што се податоци за кешот или дневници) треба да бидат вклучени во секое скенирање, така што само релевантните информации ќе се отстранат од вашиот компјутер додека важните документи се чуваат од бришење.

Pro Disk Cleaner нуди и опција наречена „Ignore List“ која им овозможува на корисниците да исклучат одредени папки или типови на датотеки од скенирање за време на идните сесии доколку не сакаат да се избришат по грешка.

Покрај чистењето на несаканите податоци од хард дискот на вашиот компјутер, Pro Disk Cleaner помага и во оптимизирање на другите аспекти на перформансите на системот, како што се користењето на меморијата и оптоварувањето на процесорот, со идентификување на процесите жедни за ресурси кои се извршуваат во позадина и ги запира доколку е потребно.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да ви помогне да го одржувате вашиот Mac непречено да работи без никакви проблеми, тогаш не гледајте подалеку од Pro Disk Cleaner!

Целосни спецификации
Издавач AppYogi Software
Страница на издавачи http://appyogi.com
Датум на издавање 2019-11-27
Датум на додавање 2019-11-26
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 1.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни