Process Monitor for Mac

Process Monitor for Mac 1.3

Mac / AppYogi Software / 2 / Целосни спецификации
Опис

Процесот на монитор за Mac е моќен софтвер за следење кој ви овозможува да ги следите сите процеси што се извршуваат на вашиот Mac. Оваа апликација се одликува со напредно и безбедно филтрирање, сеопфатни својства на настани, целосни нишки со поддршка за симболи и многу повеќе. Со Монитор на процеси, можете лесно да ги одделите процесите врз основа на кориснички, групи и родителски процеси.

Една од клучните карактеристики на Process Monitor е неговата способност постојано да ги опишува процесите со цел да ви помогне подобро да разберете што се случува на вашиот Mac. Ако некој процес е неидентификуван, тој нема да биде обележан; меѓутоа, доколку е идентификуван и има опис, ќе биде означено со зелено.

Покрај процесите за следење, Процес Монитор исто така ви овозможува да ги следите апликациите, датотеките и папките лоцирани на вашиот Mac. Можете да ги добиете сите детали за апликациите што работат и во предната и во заднината директно од лентата со мени.

Друга корисна карактеристика на Process Monitor е алатката Residue Cleaner која ви помага да се ослободите од преостанатите датотеки и папки откако апликацијата е деинсталирана. Овој преостанат ѓубре може да заземе драгоцен простор на вашиот хард диск со текот на времето, така што тоа што можете лесно да го отстраните со само неколку кликања може да биде неверојатно корисно.

Севкупно, ако барате сигурен начин да ги следите сите процеси што се извршуваат на вашиот Mac, како и да ги следите апликациите и датотеките/папките лоцирани на вашиот систем, тогаш Процес Монитор дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач AppYogi Software
Страница на издавачи http://appyogi.com
Датум на издавање 2019-11-28
Датум на додавање 2019-11-27
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Прилагодување на работната површина
Верзија 1.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
Цена $2.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни