Zulu Master Edition for Mac

Zulu Master Edition for Mac 5.02

Опис

Zulu Master Edition за Mac е моќен и професионален софтвер за мешање аудио и диџеј кој е дизајниран да ви помогне лесно да креирате неверојатни музички миксови. Без разлика дали сте професионален диџеј или штотуку почнувате, овој софтвер има се што ви е потребно за да ги подигнете вашите вештини за мешање музика на следното ниво.

Со Zulu Master Edition, можете да мешате музика и други аудио снимки во живо, што ви овозможува да креирате беспрекорни премини помеѓу песните и да ја одржувате забавата цела ноќ. Софтверот автоматски ја скенира секоја песна за нејзиниот ритам во минута (BPM) и соодветно ја доделува, осигурувајќи дека вашите миксови се совршено синхронизирани секој пат.

Една од истакнатите карактеристики на Zulu Master Edition е неговиот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање. Можете лесно да вчитате песни на секоја палуба со едноставно влечење од истражувачот на датотеки на вашиот компјутер во интерфејсот на апликацијата. Оттаму, можете да ги прегледате претстојните песни преку слушалки преку секундарен аудио излез, што ви дава целосна контрола врз вашата микс.

Покрај моќните способности за мешање, Zulu Master Edition доаѓа и со низа напредни функции кои ви овозможуваат да го приспособите звукот во реално време. Можете да ги приспособите поставките за EQ за секоја песна поединечно или да примените ефекти како реверб или одложување за да додадете длабочина и текстура на вашите миксови.

Друга одлична карактеристика на Zulu Master Edition е неговата поддршка за повеќе аудио формати, вклучувајќи MP3, WAV, AIFF, FLAC и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на музички датотеки имате при рака, овој софтвер ќе може лесно да се справи со нив.

Без разлика дали сакате да создадете високо-енергетски танцови мешавини или мазни сетови за смирување, Zulu Master Edition има сè што ви треба за да го остварите. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики, овој софтвер сигурно ќе стане основна алатка во арсеналот на секој диџеј.

Клучни карактеристики:

- Професионален софтвер за мешање аудио

- Автоматско откривање на BPM

- Интуитивен интерфејс за влечење и спуштање

- Прегледајте ги претстојните песни преку слушалки

- Напредни поставки за EQ

- Обработка на ефекти во реално време

- Поддршка за повеќе аудио формати

Системски барања:

Zulu Master Edition бара macOS 10.5 или понова верзија.

Најмалку 512 MB RAM.

Потребен е процесор Intel.

Заклучок:

Севкупно, софтверот за диџеј во Зулу Masters Edition обезбедува одлична платформа за создавање висококвалитетни музички мешавини на Mac компјутерите. Функцијата за автоматско откривање BPM го олеснува дури и за почетниците, додека напредните корисници ќе ја ценат способноста да го приспособат својот звук користејќи ги поставките за EQ и во реално време обработка на ефекти.Со поддршка за повеќе формати на датотеки и интуитивен интерфејс за влечење и спуштање, оваа програма нуди нешто што секој што сака да направи одлична музика!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2019-12-09
Датум на додавање 2019-12-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 5.02
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2535

Comments:

Најпопуларни