DEVONagent Pro for Mac

DEVONagent Pro for Mac 3.11.3

Mac / DEVONtechnologies / 1779 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од просејување низ безброј резултати од пребарувачот, само за да најдете застарени или неважни информации? Не гледајте подалеку од DEVONagent Pro за Mac, врвното решение за наоѓање и организирање информации на интернет.

Бидејќи знаењето на човештвото продолжува да се удвојува на секои една до две години, може да биде огромно да се остане во чекор со огромниот број на податоци достапни на интернет. DEVONagent Pro го рационализира вашиот процес на истражување преку комуникација со пребарувачите и копање низ сите резултати за да ви ги претстави само највредните документи.

Но, тоа не е сè - DEVONagent Pro исто така го сумира акумулираното знаење и го прикажува во список на важни теми и интерактивна умствена мапа. Со оваа моќна алатка на дофат на раката, наоѓањето информации на интернет никогаш не било полесно.

DEVONagent Pro е повеќе од само пребарувач - тој е ваш личен асистент за истражување. Неговата вградена архива која е едноставна за употреба ви овозможува лесно да собирате и организирате информации. И со совршена интеграција со DEVONthink, можете да ги собирате резултатите од пребарувањето како обичен или богат текст, веб-архива или PDF директно во вашата база на податоци со само еден клик од кој било поглед.

Со преку 130 приклучоци за популарни пребарувачи, бази на податоци и алатки за пребарување, предефинирани множества за пребарување и чист кориснички интерфејс сличен на Mac, го прават DEVONagent Pro алатка број еден за наоѓање информации на веб за корисници на Mac.

Без разлика дали сте студент кој спроведува истражување или професионалец кој бара вредни сознанија во вашата област, DEVONagent Pro е суштинска алатка која ќе ви заштеди време и напор додека обезбедува точни резултати. Не трошете повеќе време кликајќи низ бескрајни врски - дозволете DEVONagent да ја заврши работата за вас!

Целосни спецификации
Издавач DEVONtechnologies
Страница на издавачи http://www.devon-technologies.com/
Датум на издавање 2019-12-09
Датум на додавање 2019-12-09
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Референтен софтвер
Верзија 3.11.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1779

Comments:

Најпопуларни