MoneyLine Professional Edition for Mac

MoneyLine Professional Edition for Mac 5.00

Опис

MoneyLine Professional Edition за Mac е моќен и сеопфатен софтвер за финансиско управување дизајниран да ви помогне лесно да управувате со вашите финансии. Развиена од NCH Software, оваа програма нуди широк спектар на функции кои ви овозможуваат да ги следите вашите трошоци, приходи, заштеди и расходи на едно место.

Без разлика дали сте поединец или сопственик на мал бизнис, MoneyLine Professional Edition може да ви помогне да останете на врвот на вашите финансии. Со својот кориснички интерфејс и интуитивен дизајн, софтверот му олеснува на секој ефикасно да управува со своите пари.

Една од клучните карактеристики на MoneyLine Professional Edition е неговата способност дигитално да ја балансира вашата книшка. Ова значи дека можете лесно да ги усогласите вашите банкарски изводи со трансакциите запишани во софтверот. Можете исто така да поставите автоматски потсетници за сметки и плаќања за никогаш повеќе да не го пропуштите датумот на доспевање.

Покрај управувањето со вашата тековна сметка, MoneyLine Professional Edition ви овозможува и следење на други сметки како што се штедни сметки, кредитни картички, заеми и инвестиции. Можете да ги видите сите овие сметки на едно место и да добиете преглед на целокупната финансиска состојба во секое време.

Друга одлична карактеристика на MoneyLine Professional Edition е нејзината алатка за буџетирање. Со оваа алатка, можете да креирате буџет врз основа на вашите приходи и расходи и да следите колку добро се држите до него со текот на времето. Софтверот ќе ве предупреди ако трошите прекумерно во која било категорија за да можете соодветно да се приспособите.

MoneyLine Professional Edition исто така нуди робусни можности за известување. Можете да генерирате детални извештаи за различни аспекти на вашите финансии, како што се приходите наспроти расходите или нето вредноста со текот на времето. Овие извештаи може да се извезат во различни формати како PDF или Excel за понатамошна анализа или споделување со други.

Генерално, MoneyLine Professional Edition е одличен избор за секој што бара сеопфатно решение за финансиско управување на нивниот Mac компјутер. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со моќни карактеристики му овозможуваат на секој лесно да ја преземе контролата врз своите финансии и да ги постигне своите финансиски цели.

Клучни карактеристики:

- Дигитално балансирање на чекова книшка

- Автоматски потсетници за сметки

- Следење на сметка (проверка/заштеда/кредитни картички/заеми/инвестиции)

- Алатка за буџетирање

- Силни способности за известување

Системски барања:

- Mac OS X 10.5 или понова верзија

- Интел процесор

- 512 MB RAM

Заклучок:

Ако управувањето со пари е под стрес во последно време, тогаш не гледајте подалеку од професионалното издание на Moneyline од NCH Software! Тој е преполн со функции како дигитално балансирање на чекова книшка што го олеснува усогласувањето на банкарските изводи од кога било досега; автоматски потсетници за сметки за да нема повеќе пропуштени плаќања; Следење на сметки што им овозможува на корисниците да ги следат сите типови од проверка/штедење/кредитни картички/заеми/инвестиции - сè под еден покрив! Плус, има дури и достапни алатки за буџетирање - совршено ако се обидувате да заштедите пари секој месец! Па зошто да чекаме? Преземете денес почнете да ја преземате контролата врз личните финансии уште еднаш!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-24
Датум на додавање 2022-06-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 5.00
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 34

Comments:

Најпопуларни