Firetask Pro for Mac

Firetask Pro for Mac 4.2

Опис

Firetask Pro за Mac е софтвер за продуктивност кој ви помага ефикасно да управувате со вашите задачи и проекти. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, Firetask Pro го олеснува останувањето на врвот на вашата листа со задачи и завршувањето на работите.

Една од клучните карактеристики на Firetask Pro е неговиот едноставен систем за внесување задачи. Можете брзо да внесете голем број задачи со пишување само неколку линии текст, без да ги тргате рацете од тастатурата. Ова го олеснува снимањето на идеите како што доаѓаат кај вас, без да го прекинувате работниот тек.

Покрај тоа, Firetask Pro ви овозможува да доделувате проекти, категории, приоритети, рокови, па дури и да делегирате задачи преку „означување“ со помош на знаците # и @. Ова значи дека можете лесно да ги организирате вашите задачи според нивната важност или итност и да следите кој е одговорен за секоја задача.

Друга одлична карактеристика на Firetask Pro е нејзиниот поглед „Денес“. Овој приказ ги прикажува сите задачи со ѕвезда и веќе доспеани задачи во еден јасен преглед за да можете да се фокусирате на она што треба да се направи веднаш. Новиот приказ „Следно“ обезбедува пристап до претстојните задачи и следните задачи по проект за да можете ефективно да планирате однапред.

Приказот „Чекање“ ги сумира сите делегирани задачи убаво групирани по доделени за да можете да следите на што работат другите за вас. Ова ви помага да останете информирани за напредокот постигнат во делегираните работни ставки, а истовремено да ги држите сите одговорни.

Firetask Pro е проект-ориентиран што значи дека задачите можат да бидат дел од проект, но не мора да бидат. Исто така, може да користите категории, опционално, обезбедувајќи дополнителен контекст кој помага да се разложат ненумерираните ставки во единици што може да се управуваат, а истовремено да се обезбедат пофокусирани прегледи за сите обврски.

Генерално, Firetask Pro за Mac нуди одлично решение за секој кој бара ефикасен начин за лесно управување со секојдневниот обем на работа!

Целосни спецификации
Издавач Gerald Mesaric
Страница на издавачи http://www.firetask.com
Датум на издавање 2019-12-11
Датум на додавање 2019-12-11
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 4.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни