FontLab for Mac

FontLab for Mac 7.0.0.7264

Опис

FontLab VI за Mac: Врвен уредник на фонтови за графички дизајнери

Дали сте графички дизајнер кој бара да создаде прекрасни фонтови што се издвојуваат од толпата? Не гледајте подалеку од FontLab VI, врвниот уредувач на фонтови за macOS и Windows. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, FontLab VI го олеснува создавањето прекрасни фонтови од почеток до крај.

Без разлика дали сте експерт или почетник, FontLab VI има сè што ви треба за да ги оживеете вашите дизајни на фонтови. Од едноставни дизајни до сложени проекти, овој софтвер е дизајниран имајќи ја предвид флексибилноста. Можете лесно да креирате, отворате, менувате, цртате, празно, керн, навестување и извоз на десктоп, веб, боја и променливи фонтови.

Една од истакнатите карактеристики на FontLab VI се неговите револуционерни алатки за цртање. Овие алатки ви овозможуваат брзо и прецизно да цртате кривини со помош на рачките на Bézier или слободна рака. Можете исто така да ја користите одликата за одговорни контурни операции на софтверот која ви овозможува да манипулирате со контурите во реално време додека работите на вашиот дизајн.

Друга одлична карактеристика на FontLab VI е неговата способност да внесува постоечки фонтови во вашиот проект. Ова значи дека ако постои фонт што ве инспирира или има елементи што добро би функционирале во вашиот проект за дизајн - едноставно внесете го во FontLab VI и направете го ваш!

Но, она што навистина го издвојува овој софтвер е неговата поддршка за променливи фонтови - нова технологија која им овозможува на дизајнерите поголема контрола врз тоа како нивните фонтови се прикажуваат на различни уреди и големини на екранот. Со вградена поддршка за променливи фонтови уште од самиот почеток - креирањето прилагодена типографија никогаш не било полесно!

Покрај овие моќни карактеристики - FontLab VI вклучува и напредни можности за навестување кои помагаат да се обезбеди оптимална читливост на екраните со мали димензии (како мобилни уреди). Ова значи дека дури и ако некој го гледа вашиот фонт на уред со мал екран како што е iPhone или iPad - сепак ќе може јасно да го чита без никакви проблеми.

Севкупно - ако барате се-во-едно решение за создавање убава приспособена типографија, тогаш не гледајте подалеку од FontLab VI! Без разлика дали дизајнирате логоа или креирате сопствени фонтови од нула - овој софтвер има се што им е потребно на графичките дизајнери кои сакаат целосна контрола врз нивниот креативен процес!

Целосни спецификации
Издавач FontLab
Страница на издавачи https://www.fontlab.com/
Датум на издавање 2019-12-11
Датум на додавање 2019-12-11
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Алатки за фонт
Верзија 7.0.0.7264
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 16
Вкупно преземања 28542

Comments:

Најпопуларни