Garmin BaseCamp for Mac

Garmin BaseCamp for Mac 4.8.7

Опис

Garmin BaseCamp за Mac е моќна апликација за 3D мапирање која ви овозможува да пренесувате Garmin Custom Maps, BirdsEye Imagery, патеки, патеки и маршрути помеѓу вашиот Mac и Garmin уред. Со овој софтвер, можете лесно да управувате со вашите податоци на практично сите производи на мапи на Garmin. Сепак, важно е да се забележи дека топографските карти се потребни за 3-Д прикажување.

Без разлика дали планирате планинарење или истражувате нов терен со вашиот велосипед или ATV, BaseCamp го олеснува креирањето на сопствени мапи и маршрути. Можете да го користите софтверот за прегледување топографски карти во 2D или 3D режим и да ги приспособите со патеки и патеки. Софтверот исто така ви овозможува да увезувате податоци од други извори како Google Earth.

Една од клучните карактеристики на BaseCamp е неговата способност да пренесува податоци помеѓу вашиот компјутер и уредот Garmin. Ова значи дека можете да ја испланирате вашата рута на вашиот компјутер пред да тргнете на терен. Откако ќе креирате рута во BaseCamp, едноставно поврзете го вашиот Garmin уред преку USB-кабел и префрлете ги податоците.

BaseCamp нуди и напредни функции како што се гео-означување фотографии направени со компатибилни камери. Ова значи дека кога поставувате фотографии од вашиот фотоапарат во BaseCamp, тие автоматски ќе бидат поставени на нивната правилна локација на мапата врз основа на нивните GPS координати.

Друга корисна карактеристика на BaseCamp е неговата способност да креира сопствени мапи користејќи BirdsEye Imagery. Оваа функција ви овозможува да преземате сателитски снимки со висока резолуција директно на вашиот компјутер и потоа да ги преклопите на постоечките мапи во BaseCamp.

Севкупно, ако барате моќна алатка за мапирање што ви овозможува лесно да управувате со податоците помеѓу вашиот Mac и уредот Garmin додека обезбедувате напредни функции како што се гео-означување фотографии и креирање сопствени мапи со BirdsEye Imagery - тогаш не гледајте подалеку од Garmin Basecamp за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Garmin
Страница на издавачи http://www.garmin.com
Датум на издавање 2019-12-11
Датум на додавање 2019-12-11
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија 4.8.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7860

Comments:

Најпопуларни