iVolume for Mac

iVolume for Mac 3.8

Mac / Manfred Schwind / 3118 / Целосни спецификации
Опис

iVolume за Mac е моќен софтвер кој спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи. Ако сте уморни од постојано прилагодување на јачината на звукот на вашата музика, iVolume гарантира дека сите ваши песни се репродуцираат на исто ниво на јачина на звук. Овој софтвер ја пресметува јачината на човечкото уво за секоја песна од вашата музичка колекција на iTunes и соодветно ги прилагодува.

iVolume ги користи предностите на одобрениот алгоритам за добивка за повторување за да го извлече максимумот од него и да ви овозможи исклучително искуство. Беспрекорно се интегрира со iTunes на Mac и PC, iPod, iPhone, Apple TV, FrontRow и AirTunes. Поддржани се најпопуларните формати на аудио датотеки како MP3, AAC, AIFF и Apple Lossless.

Една од најзначајните предности на iVolume е неговата неверојатно брза изведба. Ги користи предностите на најновите технологии за целосно искористување на секое јадро на современи мултипроцесорски машини за оптимални перформанси. Ова значи дека можете да ја прилагодите целата ваша музичка библиотека за кратко време без никакво задоцнување или одложување.

Друга одлична карактеристика е што iVolume ги запомнува сите резултати што некогаш биле пресметани за да можете да ги примените променетите поставки за прилагодување без повторно да ги анализирате вашите песни. Ова заштедува многу време бидејќи не мора да ја повторувате секоја песна ако сакате да направите промени.

iVolume исто така ги задржува албумите недопрени со користење на софистициран алгоритам за откривање албум кој опционално ги прилагодува албумите како целина за да ја задржи намерата на изведувачот недопрена. Овој метод е особено погоден за прилагодување на албуми во живо без празнини каде што е од суштинско значење одржувањето на континуитетот помеѓу песните.

Софтверот нуди и високо конфигурабилни опции каде што корисниците можат да креираат групи за да применат поединечни фино подесени поставки на која било одредена подгрупа на нивните песни според нивните преференции.

И на крај, iVolume има одличен фактор на употребливост каде што сите карактеристики споменати погоре се забавни и неверојатно лесни за користење преку модерен и јасен кориснички интерфејс што го прави достапен дури и за почетници кои можеби не се технолошки такт.

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за прилагодување на јачината на звукот на повеќе песни во вашата iTunes библиотека или други поддржани формати на аудио датотеки на Mac или PC уреди, тогаш не гледајте подалеку од iVolume! Со своите напредни функции, како што се беспрекорна интеграција со различни уреди, вклучувајќи iPod/iPhones/Apple TV/FrontRow/AirTunes заедно со неверојатно брзите можности за изведба заедно со високо конфигурабилните опции - овој софтвер сигурно ќе стане една незаменлива алатка во управувањето со вашиот дигитален живот!

Целосни спецификации
Издавач Manfred Schwind
Страница на издавачи http://www.mani.de/
Датум на издавање 2019-12-16
Датум на додавање 2019-12-16
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 3.8
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања iTunes 7.0 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3118

Comments:

Најпопуларни