Mail Exporter Pro for Mac

Mail Exporter Pro for Mac 3.6.191126

Mac / Gladwev Software / 735 / Целосни спецификации
Опис

Mail Exporter Pro за Mac е моќна и лесна за користење алатка која ви овозможува да ги извезувате вашите податоци од Apple Mail во различни формати, вклучувајќи PST за Outlook 2016 за Mac или PC, Outlook Mac 2011 за Mac, Thunderbird SBD, Entourage Archive и вообичаени стандардни формати како MBOX (.mbox) или EML (.eml). Со својот интуитивен волшебнички интерфејс и способност за ракување со повеќе извори, Mail Exporter Pro го олеснува мигрирањето на вашите податоци за е-пошта од Apple Mail на други клиенти за е-пошта.

Една од истакнатите карактеристики на Mail Exporter Pro е неговата способност да извезува податоци од Apple Mail директно во Outlook 15 или Outlook 2011. Ова значи дека можете лесно да ги префрлите сите ваши е-пошта, папки и прилози од Apple Mail во популарниот клиент за е-пошта на Microsoft без никакви кавга. Софтверот ја зачувува хиерархијата на папките и прилозите за време на процесот на миграција за да не изгубите важни информации.

Покрај извозот на вашите податоци од Apple Mail во Outlook, Mail Exporter Pro поддржува и миграција во Microsoft Entourage во само неколку едноставни чекори. Оваа функција ви заштедува многу време при мигрирање од Apple Mail на Entourage 2204/2008 додека ги зачувувате податоците на Unicode (содржина на е-пошта на кој било јазик).

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги конвертира EMLX-датотеките (форматот на датотеката што го користи Apple Mail) во EML-датотеки посигурно од која било друга алатка на пазарот. Понекогаш прилозите се зачувуваат во датотеки emlxpart што може да биде тешко за ракување со другите алатки. Сепак, со своите напредни способности за обработка, Mail Exporter Pro може правилно да ракува со прилозите на повеќе нивоа или со вгнездени emlxpart лесно.

Mail Exporter Pro, исто така, вклучува детален извештај за дневник кој ви помага да идентификувате корумпирани е-пошта и не-кеширани прилози за време на процесот на миграција. Ова осигурува дека ниту една од вашите вредни е-пошта не се изгуби за време на преносот.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува да ги извезувате вашите податоци за пошта на Apple во различни формати, вклучувајќи PST за Outlook 2016/PC/Mac/Office365/Mozilla Thunderbird/Поштенско сандаче, тогаш не гледајте подалеку од Mail Exporter Pro!

Целосни спецификации
Издавач Gladwev Software
Страница на издавачи http://www.gladwevsoftware.com/
Датум на издавање 2019-12-17
Датум на додавање 2019-12-17
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 3.6.191126
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 735

Comments:

Најпопуларни