OLK14 Message Recovery for Mac

OLK14 Message Recovery for Mac 3.6.191126

Mac / Gladwev Software / 1891 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни да се борите со обновувањето на оштетената база на податоци на Outlook Mac? Дали сакате софтвер кој може да обезбеди ефикасно и лесно враќање од Outlook 2011 за Mac, од Outlook 15 и од Office 365 за Mac? Не гледајте подалеку од Обнова на пораки OLK14 на Gladwev Software за Mac.

Како одговор на сите ваши проблеми, софтверот Outlook Mac Recovery Database/OLK14 Message Recovery е дизајниран да го направи вашето лесно искуство за обновување на Outlook Mac ориентирано кон резултати како и секогаш. Со овој софтвер, никогаш нема да имате поплаки за некоја од вашите процедури за обновување на Outlook Mac.

Една од истакнатите карактеристики на Обновата на базата на податоци на Outlook Mac е неговата способност да работи директно на вашиот Mac. Ова осигурува дека вашиот лесен процес за обновување на Outlook Mac е беспрекорен и без проблеми. Дополнително, овој софтвер не само што го совладува вашето лесно обновување на Outlook Mac, туку и ги конвертира вашите обновени податоци во повеќе формати како PST, Apple Mail, Thunderbird, MBOX и EML. Оттука, сите ваши податоци ги имате подредено и згрижено со еден софтвер - OLK14 Message Recovery или Outlook Mac Recovery.

Друга импресивна карактеристика на овој софтвер е неговата повеќејазична поддршка. Ги обновува и конвертира дури и неанглиските податоци со неспоредлива прецизност, обезбедувајќи најзгодно и најлесно обновување на Mac. Преку употребата на оваа алатка додека се прави лесен процес за обновување на Mac со изгледи, тој го задржува хиерархискиот формат на вашето поштенско сандаче целосно непроменет што ви заштедува од многу проблеми предизвикани од збрканото поштенско сандаче по конверзијата.

OLK14 Message Recovery ви заштедува време во споредба со другите OLM алатки бидејќи работи директно со OLK-датотеките наместо со OLM-датотеките добиени по конверзијата за време на обновувањето на базата на податоци на Outlook Mac, кои се процеси кои одземаат многу повеќе време отколку директниот пристап преку olk-датотеките.

Заедно со обезбедување брзи резултати во смисла на ефикасно обновување на базите на податоци на Mac, ние обезбедуваме неспоредлива помош и поддршка за корисниците на нашите корисници на кои им е потребна помош во кој било момент од нивното патување кон полесен излез кога се справуваат со оштетени бази на податоци или изгубени е-пошта поради падови на системот итн. Ние сме достапни 24x7 за да ви помогнеме, така што оптималното задоволство на клиентите отсекогаш била наша цел.

Како заклучок, ако барате сигурно решение кое може да обезбеди ефикасна и ефективна комуникација помеѓу различни платформи, тогаш не гледајте подалеку од алатката за обновување пораки OLK14 на Gladwev Software!

Целосни спецификации
Издавач Gladwev Software
Страница на издавачи http://www.gladwevsoftware.com/
Датум на издавање 2019-12-17
Датум на додавање 2019-12-17
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 3.6.191126
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1891

Comments:

Најпопуларни