OLM Converter Ultimate for Mac

OLM Converter Ultimate for Mac 3.6.191126

Mac / Gladwev Software / 1134 / Целосни спецификации
Опис

Дали ви е здодевно да се борите со пренесување на вашите Outlook податоци на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од OLM Converter Ultimate за Mac. Оваа моќна алатка е специјално дизајнирана за комуникации и нуди широк опсег на функции што го олеснуваат преносот на сите ваши важни податоци од Outlook во вашата база на податоци Mac.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да понуди директен извоз од Outlook во базата на податоци на Mac. Ова значи дека можете лесно да ги префрлите сите ваши е-пошта, контакти и други важни информации без да се грижите за какви било комплицирани процеси или збунувачки чекори. Со само неколку кликања, можете да имате сè префрлено беспрекорно.

Покрај тоа, OLM Converter Ultimate исто така нуди можност за пренос на сите ставки од календарот директно на iCal. Оваа функција е особено корисна за оние кои многу се потпираат на нивната лична агенда и состаноци. Со оваа алатка, можете лесно да ги префрлите сите ставки во календарот, без оглед на тоа колку ги има, осигурувајќи се дека ништо не останува зад себе.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговата способност да ги пренесе сите контакти директно во VCF формат. Знаеме колку се важни личните контакти и колку може да биде фрустрирачко кога ќе се изгубат при преместување од еден клиент на е-пошта на друг. Но, со OLM Converter Ultimate, не мора повторно да се грижите дали ќе изгубите вредни информации за контакт.

Можеби еден од најважните аспекти на оваа алатка е нејзината способност да ги чува сите информации за заглавието безбедни и зачувани за време на трансферите. Ова осигурува дека ништо не се губи или корумпира за време на трансферите, така што сè останува недопрено и заедно како што треба.

И конечно, можеби една од најимпресивните карактеристики што ги нуди овој софтвер е неговата 100% гаранција за точноста на конверзијата. Со оглед на тоа што секој предмет претворен со овој производ е зачуван 100% прецизно, нема потреба да се грижите дали ќе изгубите нешто во преводот или дека нешто ќе ви биде уништено за време на трансферите.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за пренос на податоци на Outlook на вашата база на податоци на Mac, тогаш не гледајте подалеку од OLM Converter Ultimate за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Gladwev Software
Страница на издавачи http://www.gladwevsoftware.com/
Датум на издавање 2019-12-18
Датум на додавање 2019-12-17
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 3.6.191126
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1134

Comments:

Најпопуларни