OLM to PST Converter Pro for Mac

OLM to PST Converter Pro for Mac 3.6.191126

Mac / Gladwev Software / 866 / Целосни спецификации
Опис

OLM to PST Converter Pro за Mac е моќен и ефикасен софтвер кој им овозможува на корисниците да конвертираат датотеки на Outlook 2011 или Outlook 2016 (OLM формат) во PST за Outlook Windows и на Mac и на компјутер. Овој софтвер лесен за корисникот е дизајниран да го направи процесот на конвертирање на податочните датотеки на Outlook за Mac во MS Outlook PST-датотека во Mac, како и во Windows, беспрекорен и без проблеми.

Со OLM to PST Converter Pro, можете лесно да мигрирате од вашиот постоечки Outlook за Mac со непроменети сите компоненти на е-пошта и пошта. Софтверот ги конвертира сите компоненти за е-пошта OLM, како што се е-пошта, контакти и календари. Поддржува Microsoft Outlook 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, Office 365 (и 32 и 64 битни верзии), што ја прави разновидна алатка што може да ја користи секој.

Една од клучните карактеристики на OLM to PST Converter Pro е неговата способност да одржува хиерархија на пошта за време на конверзијата. Ова значи дека кога ќе ги конвертирате вашите OLM-датотеки во формат PST користејќи го овој софтвер, сите ваши папки ќе бидат зачувани точно како што беа во оригиналната датотека. Ова осигурува дека нема да изгубите важни информации за време на процесот на конверзија.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот тим за техничка поддршка. Ако наидете на какви било проблеми додека користите OLM во PST Converter Pro или имате какви било прашања за тоа како функционира или како најдобро да го користите за вашите потреби - нашиот високотехнички тим од експерти ќе ве изведе преку секој проблем за неколку секунди! Може да се обратите на [email protected] во секое време!

Севкупно, ако барате ефикасен начин да ги конвертирате вашите OLM-датотеки во PST формат без губење на какви било податоци или компромитирање на квалитетот - тогаш не гледајте подалеку од OLM To Pst конвертор про!

Целосни спецификации
Издавач Gladwev Software
Страница на издавачи http://www.gladwevsoftware.com/
Датум на издавање 2019-12-18
Датум на додавање 2019-12-17
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 3.6.191126
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 866

Comments:

Најпопуларни