Suitcase Fusion 9 for Mac

Suitcase Fusion 9 for Mac 20.0.7

Опис

Suitcase Fusion 9 за Mac е моќен софтвер за управување со фонтови дизајниран специјално за креативни професионалци. Тој нуди целосна контрола врз десктоп и веб фонтови, овозможувајќи им на корисниците лесно да управуваат и да ги организираат своите колекции на фонтови. Со своите софистицирани карактеристики и леснотија на користење, Suitcase Fusion 9 е врвна алатка за дизајнери, уметници и други креативни професионалци кои се потпираат на висококвалитетна типографија во својата работа.

Една од клучните карактеристики на Suitcase Fusion 9 е неговата способност беспрекорно да се интегрира со популарните дизајнерски апликации како што се Adobe Creative Cloud, Sketch и QuarkXPress. Ова значи дека корисниците можат да пристапат до целата своја библиотека на фонтови директно од овие апликации без да мора да се префрлаат напред-назад помеѓу различни програми. Ова не само што заштедува време, туку и обезбедува конзистентност во сите проекти.

Друга одлична карактеристика на Suitcase Fusion 9 е неговата моќна функционалност за пребарување. Корисниците можат брзо да ги најдат потребните фонтови со пребарување врз основа на различни критериуми како што се името на фонтот, стилот или дизајнерот. Софтверот вклучува и функција за преглед што им овозможува на корисниците да видат како различните фонтови ќе изгледаат во нивните дизајни пред да се применат.

Suitcase Fusion 9 нуди и напредни алатки за организација што го олеснуваат управувањето дури и со големи збирки фонтови. Корисниците можат да креираат сопствени групи на фонтови засновани на специфични проекти или клиенти, што го олеснува следењето на тоа кои фонтови каде се користат. Софтверот, исто така, вклучува можности за автоматско активирање што гарантираат дека точните фонтови се секогаш достапни кога е потребно.

Покрај неговите десктоп способности, Suitcase Fusion 9 вклучува и поддршка за веб-фонтови преку интеграција со Google Fonts и Adobe Typekit. Ова значи дека корисниците можат лесно да пристапат до широк опсег на веб-фонтови директно од софтверот без да мора рачно да ги преземаат или инсталираат.

Генерално, Suitcase Fusion 9 за Mac е суштинска алатка за секој креативен професионалец кој работи со типографија на редовна основа. Неговите моќни карактеристики и леснотијата на користење го прават незаменлив дел од комплетот алатки на секој дизајнер. Без разлика дали работите на проекти за печатење или дизајнирате веб-локации, овој софтвер ги испорачува фонтовите што ви се потребни кога ви се потребни - сето тоа додека одржува целосна контрола врз вашата колекција во секое време!

Целосни спецификации
Издавач Extensis
Страница на издавачи http://www.extensis.com/
Датум на издавање 2019-12-20
Датум на додавање 2019-12-20
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Алатки за фонт
Верзија 20.0.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 17
Вкупно преземања 100567

Comments:

Најпопуларни