Coloristic for Mac

Coloristic for Mac 2.0

Mac / Bubble Pop Software / 2859 / Целосни спецификации
Опис

Coloristic за Mac: The Ultimate Desktop Enhancement Tool

Дали сте уморни од кривогледување кон екранот на вашиот компјутер, обидувајќи се да ја препознаете точната боја на пикселот? Дали се наоѓате себеси како постојано ги мерите растојанијата помеѓу пикселите, за да сфатите дека вашите пресметки се исклучени за неколку милиметри? Ако е така, тогаш Coloristic for Mac е решението што го баравте.

Coloristic е моќна алатка која ја зголемува областа на екранот околу вашиот курсор. Со само неколку кликања, можете да зумирате на кој било дел од екранот и да ги погледнете одблизу дури и најситните детали. Но, тоа не е сè - Coloristic ја прикажува и вредноста на бојата за пикселот што е точно под вашиот курсор. Ова значи дека можете лесно да ги идентификувате боите и да ги копирате нивните вредности за да ги користите во други апликации.

Но, чекајте, има уште! Coloristic, исто така, ви овозможува да ги измерите растојанијата помеѓу кои било два пиксели на вашиот екран. Без разлика дали дизајнирате графика или едноставно ви требаат прецизни мерења за некој проект, оваа функција ќе ви заштеди време и фрустрација.

И ако сите овие функции не беа доволни, Coloristic исто така ви овозможува да зачувувате зголемени слики во датотеки или директно во вашата таблата со исечоци. Ова значи дека можете лесно да споделувате слики од екранот со колегите или да ги зачувате за идна референца.

Па зошто да изберете Coloristic во однос на другите алатки за подобрување на работната површина? За почеток, тоа е неверојатно лесен за користење - дури и ако не сте технолошки такт. Интуитивниот интерфејс го олеснува навигацијата низ сите негови функции и поставки.

Дополнително, Coloristic е оптимизиран специјално за корисници на Mac. Беспрекорно се интегрира со macOS и работи беспрекорно со сите популарни апликации како Adobe Photoshop или Sketch App.

Конечно, разбираме колку е важно да имате доверлив софтвер кога работите на важни проекти. Затоа нудиме бесплатни ажурирања и поддршка за нашите корисници секогаш да имаат пристап до најновата верзија на нашиот софтвер без да се грижат за проблеми со компатибилноста или грешки.

Како заклучок: ако барате лесна за употреба алатка за подобрување на работната површина која ќе помогне да се подобри продуктивноста додека работите на дизајн проекти или едноставно прелистувате онлајн содржини - не гледајте подалеку од Coloristic!

Целосни спецификации
Издавач Bubble Pop Software
Страница на издавачи http://www.bubblepop.com/
Датум на издавање 2019-12-24
Датум на додавање 2019-12-24
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2859

Comments:

Најпопуларни