Growly Solitaire for Mac

Growly Solitaire for Mac 2.1

Mac / GrowlyBird Software / 224 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате класична игра за играње на вашиот Mac, не гледајте подалеку од Growly Solitaire. Оваа заразна игра постои со децении и сè уште е исто толку популарна денес како и кога беше за прв пат создадена.

Причината за неговата популарност е едноставна: спорадично засилување. Ова значи дека не победувате многу често, но кога го правите тоа е неверојатно задоволувачко. И со Growly Solitaire, ќе се најдете дека се враќате повторно и повторно за да се обидете да го победите претходниот висок резултат.

Играта започнува со 7 купишта карти, секоја со само горната карта свртена нагоре. Вашата цел е да ги сортирате картичките во костуми, почнувајќи со кецот и продолжувајќи до кралот во 4-те купови прикажани во горниот десен агол на екранот. Можете да ги преместите кралевите на празни купови или која било карта на следната повисока карта со спротивна боја.

Картите се делат три по едно од преостанатата палуба, така што ќе треба внимателно да стратегиирате ако сакате да победите. Но, не грижете се - ако работите стануваат премногу фрустрирачки, постојат преференции кои ви дозволуваат да опуштите некои од правилата и да си олесните на себе.

Едно нешто што го издвојува Growly Solitaire од другите верзии на оваа класична игра е неговата флексибилност во однос на контролите. Можете да играте користејќи ја или тастатурата или глувчето - или и двете! Ова му олеснува на секој да подигне и да почне да игра веднаш.

Генерално, Growly Solitaire е одличен избор за секој кој сака класични игри или само сака нешто забавно и зависно да го помине времето на нивниот Mac компјутер. Со својата едноставна, но предизвикувачка игра и флексибилни контроли, оваа игра ќе ве забавува со часови!

Целосни спецификации
Издавач GrowlyBird Software
Страница на издавачи http://growlybird.com/
Датум на издавање 2019-12-26
Датум на додавање 2019-12-26
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 224

Comments:

Најпопуларни