Aiseesoft MTS Converter for Mac

Aiseesoft MTS Converter for Mac 9.2.16

Mac / Aiseesoft Studio / 53 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft MTS Converter за Mac е моќен видео софтвер кој им овозможува на корисниците на Mac да конвертираат MTS, TS, M2TS, MP4 и други популарни видео/аудио датотеки во кој било видео и аудио формат. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, овој софтвер не е никаков меѓу различните софтвери MTS Converter за корисници на Mac.

Овој разновиден софтвер може да конвертира видеа во широк опсег на формати, вклучувајќи AMV, ASF, AVI, DivX, Flash H264, FLV, SWF, H.264 AVI, MKV, DV MOV и многу повеќе. Исто така, поддржува HD видео формати како што се MPEG-1/2/4 AVC/H.264/MPEG-4/MKV/M4V MPEG-4/MTV/VOB/XviD/VCD/WebM.

Покрај конвертирањето видеа помеѓу различни формати со лесно и брзина на вашиот Mac компјутер или лаптоп со помош на Aiseesoft MTS Converter за Mac, можете исто така да извлечете аудио од вашите омилени видеа во формат AAC AC3 AIFF AMR AU FLAC MP3 M4A MP2 OGG WAV WMA.

Една од најимпресивните карактеристики на Aiseesoft MTS Converter за Mac е неговата способност лесно да конвертира меѓу кои било две аудио датотеки. Ова значи дека можете лесно да се префрлате помеѓу различни типови аудио датотеки без да се грижите за проблеми со компатибилноста или губење на квалитетот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да уредува видеа пред конверзија. Можете да ја намалите должината на вашите видео клипови или да споите повеќе клипови во една датотека користејќи ги вградените алатки за уредување обезбедени од Aiseesoft MTS Converter за Mac.

Корисничкиот интерфејс го олеснува дури и за почетниците кои немаат искуство во конвертирање видеа на сопствени компјутери или лаптопи. Интуитивниот дизајн гарантира дека сите функции се лесно достапни за да не мора да поминувате часови обидувајќи се да сфатите како функционира сè.

Со Aiseesoft MTS Converter за Mac, можете да уживате во висококвалитетни конверзии без да се грижите дека ќе изгубите квалитет за време на процесот, делумно благодарение на неговата напредна технологија која гарантира дека сите конверзии се вршат брзо, а притоа се одржува висококвалитетен излез секој пат!

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен начин за конвертирање на вашите омилени видеа во различни формати, тогаш не гледајте подалеку од моќната, но лесна за употреба алатка за конвертор на Aiseesoft!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2019-12-29
Датум на додавање 2019-12-29
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 9.2.16
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни