Coolmuster iOS Assistant for Mac

Coolmuster iOS Assistant for Mac 2.0.171

Mac / Coolmuster Studio / 44 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster iOS Assistant за Mac е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците на Mac лесно да управуваат со своите iOS уреди. Овој корисен софтвер е дизајниран да ви помогне да пренесувате датотеки помеѓу вашиот iPhone, iPad, iPod touch и вашиот Mac компјутер. Со овој софтвер, можете лесно да пренесувате контакти, СМС пораки, белешки, настани во календарот, фотографии и видеа од вашиот iOS уред на вашиот Mac компјутер и обратно.

Една од клучните карактеристики на Coolmuster iOS Assistant за Mac е неговиот интуитивен работен простор што им олеснува на корисниците да извезуваат датотеки од нивниот iDevice на нивниот Mac компјутер. Програмата исто така ви овозможува да внесувате податоци од вашиот Mac компјутер назад во вашиот iDevice со само неколку кликања.

Овој софтвер е идеална замена за iTunes бидејќи нуди повеќе функции од традиционалната апликација на Apple. За разлика од iTunes кој ви дозволува само да синхронизирате медиумски датотеки помеѓу уредите, Coolmuster iOS Assistant за Mac ви овозможува да управувате со речиси сè на вашиот iPhone, iPad или iPod touch. Откако ќе го поврзете вашиот iDevice со оваа програма на вашиот Mac компјутер преку USB-кабел или Wi-Fi мрежна конекција (ако е достапна), програмата ќе ги прикаже сите датотеки со кои може да се управува без оглед на форматите на датотеките.

Вградениот брз филтер и функцијата за пребарување во Coolmuster iOS Assistant за Mac им олеснува на корисниците брзо да пронајдат конкретни датотеки што ги бараат. Оваа функција е корисна кога управувате со големи количини на податоци на iDevice.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со сите достапни модели на iDevice, вклучително и iPhone (iPhone 12/11/XS/XR/X/8/7/6s), iPad (iPad Pro/Air/mini) и iPod touch-и кои работат на различни верзии на оперативниот систем iOS како 14/13/12 итн.

Накратко, Coolmuster iOS Assistant за Mac нуди сеопфатно решение кога станува збор за управување со податоци на iPhone/iPad/iPod допир уред со помош на компјутер базиран на macOS. Обезбедува интуитивен интерфејс кој го поедноставува преносот на датотеки помеѓу уредите, а истовремено нуди напредни функции како што се можностите за брзо филтрирање/пребарување што го прави полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2020-01-08
Датум на додавање 2020-01-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.0.171
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 44

Comments:

Најпопуларни