Coolmuster iOS Cleaner for Mac

Coolmuster iOS Cleaner for Mac 2.0.58

Mac / Coolmuster Studio / 286 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster iOS Cleaner за Mac: Крајното решение за оптимизирање на перформансите на вашиот iOS уред

Дали сте уморни од тоа што вашиот iPhone, iPad или iPod не функционираат како што треба? Дали постојано ви снемува простор за складирање и не можете да инсталирате нови апликации или непречено да играте тешки игри? Ако е така, тогаш е време да направите малку и да ги оптимизирате перформансите на вашиот iOS уред. А најдобриот начин да го направите тоа е со користење на Coolmuster iOS Cleaner за Mac.

Coolmuster iOS Cleaner за Mac е моќен комунален софтвер дизајниран специјално за уредите на Apple. Може без напор да ги избрише несаканите датотеки што вклучуваат кеш на апликации, колачиња за апликации, датотеки за време на апликации, дневници за падови на апликации, преземени температурни датотеки, кешови на фотографии, датотеки за складирање на корисници. Со отстранување на овие кешови и привремени датотеки од вашиот iDevice со Coolmuster iOS Cleaner за Mac, ќе создадете повеќе меморија на вашиот уред за да можете да инсталирате нови апликации и полесно да играте тешки игри.

Но, тоа не е се. Coolmuster iOS Cleaner за Mac, исто така, помага во заштитата на вашата приватност и лични информации со избегнување на протекување податоци кога го поврзувате вашиот iDevice со други уреди или го препродавате. Преку прецизно скенирање на секој агол на вашиот iDevice со оваа софтверска програма го копа секој агол на вашиот iDevice и брзо ги дознава овие кеш-датотеки и сите типови на не-поврзани медиумски датотеки пред да ги избрише брзо и трајно.

Една одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги прикажува сите непотребни и приватни податоци на вашиот iOS уред на неговиот прозорец за да можете да ги прегледате пред трајно да ги избришете. Ова значи дека имате целосна контрола врз она што се брише од уредот без случајно бришење важни податоци.

Друга одлична работа за Coolmuster iOS Cleaner за Mac е неговата компатибилност со сите достапни уреди на Apple како што се iPhone 6S Plus/6S/6 Plus/6/5S/5C/5/4S/4, iPad Air/iPad mini/iPad 4/The нов iPad/iPad 2 и iPod touch. Ова го прави идеално решение без оглед на кој уред(и) Apple поседувате.

И ако безбедносните проблеми не дозволуваат да го пробате овој производ, тогаш бидете сигурни бидејќи Coolmuster IOS чистачот е 100% чиста алатка за чистење само за читање на IOS без потреба од jailbreak. Нема да оштети кој било дел од системот, ниту пак да препишува податоци без дозвола што го прави доволно безбеден дури и ако го користат почетници кои не се запознаени со технологијата.

Како заклучок, средството за чистење на Coolmuster IOS нуди лесно за користење решение кое ги оптимизира перформансите на уредите на Apple, а истовремено ја заштитува приватноста на корисниците. како и напредните корисници кои бараат сеопфатна група алатки. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2020-01-08
Датум на додавање 2020-01-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 2.0.58
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 286

Comments:

Најпопуларни