Coolmuster Lab.Fone for Android for Mac

Coolmuster Lab.Fone for Android for Mac 1.4.28

Mac / Coolmuster Studio / 170 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster Lab.Fone за Android за Mac е моќна и флексибилна програма за обновување податоци што ви овозможува да ги вратите изгубените или избришаните контакти, СМС, фотографии, видеа, музички датотеки и повеќе од вашиот уред со Android. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да ги вратат изгубените податоци од нивните уреди со Android.

Со Coolmuster Lab.Fone за Android за Mac, можете лесно да ги вратите сите ваши важни податоци со само неколку кликања. Софтверот ги поддржува сите главни брендови на уреди со Android како Samsung, HTC, LG, Motorola, Sony и Huawei. Работи и со сите верзии на оперативниот систем Андроид вклучувајќи ја и најновата верзија 4.4.

Софтверот има интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте упатени во технологијата. Можете да ги прегледате сите скенирани податоци пред обновувањето за да можете селективно да изберете кои датотеки да ги вратите и кои да ги оставите.

Една од најдобрите карактеристики на Coolmuster Lab.Fone за Android за Mac е неговата способност да извлекува медиумски датотеки како што се фотографии, видеа и музички датотеки во нивниот оригинален формат и квалитет. Ова значи дека нема да изгубите квалитет при враќањето на вашите медиумски датотеки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со различни формати на датотеки како што се TXT, HTML и XML формати кои ви овозможуваат да ги прегледувате или печатите обновените контакти или пораки на вашиот Mac компјутер.

Coolmuster Lab.Fone за Android за Mac е исто така 100% безбеден и без ризик. Вашите лични информации или приватност нема да бидат откриени за време на процесот на обновување.

Севкупно Coolmuster Lab.Fone за Android за Mac е одлична алатка ако случајно сте избришале важни податоци од вашиот уред со Android или ако се оштетени поради напади на вируси или неправилно ракување. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, дефинитивно вреди да се размисли дали ви треба сигурно решение за враќање на изгубените податоци од вашиот уред со Android на Mac компјутер!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2020-01-08
Датум на додавање 2020-01-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.4.28
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена $59.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 170

Comments:

Најпопуларни