Decipher Messenger Export for Mac

Decipher Messenger Export for Mac 2.2

Опис

Decipher Messenger Export за Mac е моќна софтверска алатка која ви овозможува лесно да ги извезувате вашите пораки на Facebook во PDF формат. Со својот целосен редизајн, овој софтвер е оптимизиран за брзина и ефикасност, што го олеснува архивирањето, документирањето или зачувувањето на вашите разговори во Messenger полесно од кога било досега.

Една од клучните карактеристики на Decipher Messenger Export е неговата способност автоматски да ги конвертира податоците од JSON Messenger на Facebook во PDF формат. Ова значи дека повеќе не треба да се грижите за бавното снимање на PDF или други проблеми што можеби ги мачеле претходните верзии на овој софтвер.

Без разлика дали користите Decipher Messenger Export од деловни, правни или лични причини, можете да бидете сигурни дека сите ваши извезени разговори ќе останат приватни и локални на вашиот компјутер. Ова го прави идеално решение за секој кој треба да ги следи своите разговори без да се грижи за загриженоста за приватноста.

Покрај моќните способности за извоз, Decipher Messenger Export нуди и низа други корисни функции. На пример, можете да ја користите оваа софтверска алатка за да пребарувате низ вашите пораки по клучен збор или временски опсег. Можете исто така да ги филтрирате несаканите пораки врз основа на специфични критериуми како што се името на испраќачот или содржината на пораката.

Друга одлична карактеристика на Decipher Messenger Export е неговата способност лесно да ракува со големи количини на податоци. Без разлика дали се занимавате со илјадници пораки или само неколку стотици, овој софтвер ќе може да се справи со задачата брзо и ефикасно.

Генерално, ако барате сигурно и лесно за користење решение за извоз на вашите пораки на Facebook во PDF формат на платформата Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Decipher Messenger Export!

Целосни спецификации
Издавач Decipher Media
Страница на издавачи https://deciphertools.com/
Датум на издавање 2020-09-02
Датум на додавање 2020-09-02
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 2.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни