ExactScan Pro for Mac

ExactScan Pro for Mac 19.12.28

Опис

ExactScan Pro за Mac е моќно и професионално решение за скенирање кое е дизајнирано да ви помогне да креирате канцеларија без хартија. Со овој софтвер, можете лесно да ги организирате вашите документи и да заштедите време и пари во процесот. Без разлика дали барате да скенирате фактури, сметки, договори или кој било друг вид документ, ExactScan Pro ве покрива.

Една од клучните карактеристики на ExactScan Pro е неговата обемна библиотека со драјвери. Софтверот доаѓа со над 400 драјвери за професионални скенери за документи од Avision, Canon DR-series, Fujitsu fi-series, Kodak, Oki, Panasonic, Visioneer и Xerox. Овие драјвери обично не се вклучени со компјутерите Mac, но се неопходни за брзо и ефикасно скенирање на висококвалитетни документи.

Покрај претходно инсталираните драјвери, ExactScan Pro исто така им овозможува на корисниците да користат кој било друг скенер со TWAIN или двигател ImageCapture. Ова значи дека ако имате скенер што не е наведен во претходно инсталираната библиотека на драјвери, но има поддршка за двигателот TWAIN или ImageCapture, тогаш може да се користи беспрекорно со ExactScan Pro.

ExactScan Pro нуди интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците да започнат веднаш. Софтверот обезбедува различни опции, како што се автоматско откривање бои и отстранување на празна страница, што помага уште повеќе да се насочи процесот на скенирање.

Друга одлична карактеристика на ExactScan Pro е неговата способност да врши OCR (оптичко препознавање знаци) на скенирани документи. Ова значи дека скенираниот текст може да се претвори во текст што може да се уредува, кој потоа може да се пребарува или уредува по потреба.

ExactScan Pro, исто така, поддржува различни формати на датотеки, вклучувајќи PDF/A-1b (ISO 19005-1), PDF/A-2b (ISO 19005-2), TIFF некомпресиран, како и компресирани формати како JPEG2000 или JBIG2 што помага да се обезбеди компатибилност со различни платформи.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин за управување со вашата канцеларија без хартија на Mac, тогаш не гледајте подалеку од ExactScan Pro! Со својата обемна библиотека со драјвери и моќни функции како поддршка за OCR, сигурно ќе ви го олесни животот додека заштедувате време и пари во процесот!

Целосни спецификации
Издавач ExactCODE
Страница на издавачи http://www.exactcode.de
Датум на издавање 2020-01-15
Датум на додавање 2020-01-15
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 19.12.28
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена $89.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 260

Comments:

Најпопуларни