Kubermagic for Mac

Kubermagic for Mac 1.1.4

Опис

Kubermagic за Mac: Крајната алатка за развивачи на Kubernetes и тимови за QA

Дали сте програмер или дел од тим за QA што бара да дознаете повеќе за Kubernetes? Не гледајте подалеку од Kubermagic, врвната алатка за оние кои почнуваат да ги учат увидот и излезот на овој моќен систем за оркестрација на контејнери.

Со Kubermagic, можете лесно да ги прегледате дневниците од повеќе контејнери одеднаш со дневник за опашка кодирана во боја. Можете исто така да користите Quick Look за да ги видите конфигурациските датотеки или да кликнете двапати за да ги измените во омилениот уредувач. И со брзото префрлување на именскиот простор, можете да се префрлате помеѓу контексти и простори со имиња со молскавична брзина со едноставно кликнување на друга картичка или прозорец.

Но, тоа не е сè - Кубермагиќ е исто така брз и ефикасен. Напишан во мајчин Swift наместо во една од оние обемни веб-рамки, работи брзо додека заштедува енергија. И со само малку баш или Python скриптирање, можете да ги автоматизирате досадните задачи и меморираните команди.

Најчесто користените дејства може да се испратат до лентата со алатки за уште побрз пристап. Дали треба да броите редови во табелата? Да започнете процес на пренасочување на порта? Пристапете до школка на Џанго? Сите овие задачи се само краток спој со баш командите вклучени во Kubermagic.

И ако ви треба нешто понапредно, обидете се да користите Python со форми за да ги презентирате и дејствувате според информациите што ви се потребни. Комуницирајте со GitHub или Jenkins како никогаш досега - сето тоа во рамките на интуитивниот интерфејс на Kubermagic.

Значи, без разлика дали штотуку почнувате со Kubernetes или барате полесен начин за управување со вашите контејнери, пробајте го Kubermagic за Mac денес!

Целосни спецификации
Издавач Echodot
Страница на издавачи http://echodot.com
Датум на издавање 2020-01-15
Датум на додавање 2020-01-15
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за наука
Верзија 1.1.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни