Macsome iTunes Converter for Mac

Macsome iTunes Converter for Mac 3.0.0

Опис

Macsome iTunes Converter за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да конвертирате музика заштитена со DRM и разни аудио датотеки во незаштитени MP3, AAC формати што се репродуцираат на кој било iPod, iPod Touch, iPhone, Zune, PSP, Creative Zen и други MP3 плеери со голема брзина и квалитет на ЦД. Тоа е едноставна, но ефикасна алатка за конверзија на аудио што ја заобиколува контролата на DRM со метод на виртуелно аудио снимање.

Со можностите за сериско работење, Macsome iTunes Converter тивко репродуцира заштитени музички записи во позадина додека снима аудио датотеки со врвен дигитален квалитет со брзина до 5x. Овој софтвер е одличен избор за секој што сака да ја конвертира својата iTunes библиотека во поразновиден формат.

Една од истакнатите карактеристики на Macsome iTunes Converter е неговата способност да конвертира која било аудио датотека што може да се репродуцира на iTunes. Процесот на конверзија е неверојатно брз - до 5 пати побрз отколку во реално време - а квалитетот на излезот е секогаш квалитет на ЦД или подобар. Без разлика дали сакате да конвертирате M4P-датотеки или AA-датотеки во MP3 или AAC, овој софтвер ве опфати.

Друга одлична карактеристика на Macsome iTunes Converter за Mac е неговата способност да дејствува како конвертор на Apple Music. Ако сте загрижени дека ќе ги изгубите датотеките на Apple Music по откажувањето на претплатата, не грижете се - овој софтвер може да ви помогне да бидат достапни подолго отколку што мислите дека е можно. Имајте предвид дека во моментов софтверот може да конвертира само преземени датотеки на Apple Music.

Ако сте корисник на iTunes Match Music, тогаш овој софтвер исто така ќе ви се најде бидејќи може да ви помогне да конвертирате музика на вашата сметка за да може да се репродуцира на други уреди како MP3 плеери или други уреди за аудио плеер.

Конечно, ако сте купиле аудио книги од извори како Audible.com, но ги сакате во попренослив формат како MP3 или AAC, тогаш не гледајте подалеку од Macsome iTunes Converter за Mac! Оваа моќна алатка им олеснува на секој што сака нивните аудио книги брзо да се конвертираат без да се жртвува квалитетот.

Севкупно, топло препорачуваме да го пробате овој неверојатен софтвер ако барате лесен начин да ја направите целата ваша музичка библиотека поразновидна и достапна на сите ваши уреди!

Целосни спецификации
Издавач Macsome
Страница на издавачи http://www.macsome.com
Датум на издавање 2020-01-16
Датум на додавање 2020-01-16
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 3.0.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, macOS 10.15, Mac OS X 10.9, macOS 10.14, macOS 10.12, macOS 10.13, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2461

Comments:

Најпопуларни