Apeaksoft Video Editor for Mac

Apeaksoft Video Editor for Mac 1.0.32

Mac / Apeaksoft Studio / 13 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft Video Editor for Mac: The Ultimate Video Editing Tool

Дали барате моќна алатка за уредување видео што може да ви помогне да креирате прекрасни видеа? Не гледајте подалеку од Apeaksoft Video Editor за Mac. Овој софтвер е дизајниран да го направи уредувањето видео лесно и забавно, дури и ако немате претходно искуство.

Со Apeaksoft Video Editor за Mac, можете лесно да исечете, клипувате, спојувате или воден печат видеа по ваш вкус. Без разлика дали сакате да го отстраните досадното сандаче од вашите омилени видеа или да додадете некои специјални ефекти на нив, овој софтвер ве опфати.

Клучни функции:

1. Ротирајте и исечете видеа

Една од најкорисните карактеристики на Apeaksoft Video Editor за Mac е неговата способност да ги ротира или превртува вашите видеа вертикално или хоризонтално според вашата потреба. Ако сакате да го отсечете несаканиот дел од вашите видеа, функцијата за сечење може да направи чуда за вас. Откако ќе ја изберете големината на сечењето, едноставно добијте го делот што го сакате.

2. Кликнете на вашите видеа и додајте воден печат

Apeaksoft Video Editor за Mac им овозможува на корисниците лесно да ги клипуваат своите видеа со неговите функции Основен клип и Напреден клип. Со функцијата Basic Clip, корисниците можат да чуваат или отстрануваат избрани делови од едно видео, додека со функцијата Advanced Clip тие можат да исечат видео на неколку делови и беспрекорно да ги спојат.

Покрај тоа, корисниците можат да додаваат воден печат на сопствените видеа што го прави полесно од кога било досега!

3. Придружете се на видео и аудио датотеки

Со моќната функција за спојување на Apeaksoft во аудио и видео датотеки, спојувањето станува ненапорна задача! Може да споите неколку видео/аудио делови во една медиумска датотека за само неколку минути!

4. Додадете ефекти и подобри видеа

Откако ќе се вчитаат изворните датотеки на оваа софтверска платформа, прилагодете ја нијансата на заситеноста на контрастот на осветленоста, како и јачината на звукот според претпочитањето на корисникот! Неговите напредни функции како намалување на шумот и намалување на тресењето го овозможуваат тоа дури и кога условите за фотографирање не се идеални!

Зошто да изберете Apeaksoft?

Врвната мека нуди интуитивен интерфејс што го олеснува дури и ако некој никогаш претходно не уредувал ниту една рамка! Исто така, обезбедува различни излезни формати, како што се MP4 AVI MOV WMV итн., така што корисниците немаат никакви проблеми да ги споделат своите креации на платформите за социјални медиуми како YouTube Vimeo Facebook Instagram итн., без да се грижат за проблеми со компатибилноста!

Покрај тоа, има многу други придобивки како што се:

- Висококвалитетен излез

- Брза брзина на обработка

- Кориснички интерфејс

- 24/7 корисничка поддршка

- Доживотни бесплатни ажурирања

Заклучок:

Ако барате решение „сè-во-едно“ што ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за видео, тогаш не гледајте подалеку од неверојатниот пакет алатки на Apeaksfot! Со својот интуитивен интерфејс, брзи брзини на обработка, висококвалитетни излезни опции и бесплатни доживотни ажурирања, навистина нема ништо друго таму!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-05-16
Датум на додавање 2022-05-16
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0.32
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments:

Најпопуларни