AnyTrans for Mac

AnyTrans for Mac 8.4.1

Опис

AnyTrans за Mac: Врвен менаџер за iProduct

Дали сте уморни од одделно управување со вашите производи на Apple? Дали сакате да ја консолидирате целата ваша содржина на едно место? Не гледајте подалеку од AnyTrans 8, врвниот iProduct менаџер кој ви дава ефикасна и минималистичка контрола врз сите ваши податоци и датотеки со iOS.

Со AnyTrans 8, можете лесно да ја префрлите целата содржина на iPhone директно на вашиот компјутер, вклучувајќи фотографии, контакти, пораки, музика, видеа и многу повеќе. Можете исто така лесно да пренесувате содржина од вашиот компјутер на iPhone/iPad. Без разлика дали содржината е од вашиот iPhone или компјутер или дури и iTunes или iCloud, AnyTrans 8 го консолидира секој пристап до сето тоа на едно место.

Направете резервна копија на вашиот iPhone/iPad безжично и автоматски

Една од најважните карактеристики на AnyTrans 8 е неговата способност да прави резервна копија на вашиот iPhone/iPad безжично и автоматски со однапред поставен распоред. Ова значи дека не треба да се грижите за губење на важни податоци ако нешто се случи со вашиот уред.

Преземете видеа од над 1000 страници

Друга одлична карактеристика на AnyTrans 8 е неговата способност да презема видеа од преку 1000 локации директно на вашиот iPhone или компјутер. Ова ги вклучува популарните страници како YouTube, Dailymotion, Vimeo, Facebook и Instagram. Со само неколку кликања можете да имате пристап до сите видеа што ги сакате без да морате да поминувате низ повеќе чекори.

Пренесете сè од Android на iPhone со еден клик

Ако се префрлате од уред со Android на iPhone, тогаш префрлањето на сè може да биде мака. Но, не со AnyTrans 8! Со само еден клик преместете сè или избраните ставки само од уредите со Android директно на уред со iOS без воопшто да се мачат!

Пренесувајте музика и мелодии од компјутер на вашиот iOS уред

Дали имате музика на вашиот компјутер што не е на iTunes? Нема проблем! Со AnyTrans за Mac интерфејсот кој е лесен за употреба, пренесувањето музика и мелодии никогаш не било полесно! Едноставно влечете и пуштете ги датотеките во прозорецот на апликацијата и тие ќе бидат веднаш префрлени!

Префрлете ги пораките на WhatsApp од еден уред на друг или направете резервна копија за идно обновување

WhatsApp стана суштински дел од нашиот секојдневен живот, но што се случува кога менуваме уреди? Па, сега нема потреба од загриженост бидејќи го опфативме! Со нашата функција WhatsApp Transfer, корисниците можат лесно да ги префрлаат своите пораки помеѓу iPhone или да направат резервна копија за идно обновување!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате моќно, но лесно софтверско решение кое ќе помогне во управувањето со сите аспекти на производите на Apple, тогаш не гледајте подалеку од AnyTrans за Mac! Тој е преполн со функции дизајнирани специјално за корисниците на Apple, што го прави совршен избор дали ќе управува со лични податоци како што се фотографии и контакти или документи поврзани со бизнисот, како што се презентации и табели - овој софтвер прави се!

Целосни спецификации
Издавач iMobie
Страница на издавачи http://www.imobie.com/
Датум на издавање 2020-01-20
Датум на додавање 2020-01-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 8.4.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6971

Comments:

Најпопуларни