Awesome Mails Pro 4 for Mac

Awesome Mails Pro 4 for Mac 4.0.2

Опис

Дали барате професионален дизајнер на билтен и маркетинг е-пошта за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Awesome Mails Pro 4. Овој моќен софтвер ви овозможува да креирате прекрасни интерактивни е-пораки со фотографии, стилски фонтови и веб хиперврски. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или професионалец за маркетинг, Awesome Mails Pro 4 е совршена алатка која ќе ви помогне да креирате прекрасни кампањи за е-пошта што ќе ја ангажираат вашата публика и ќе доведат до резултати.

Со својот интуитивен интерфејс и алатките за дизајн што се лесни за користење, Awesome Mails Pro 4 го олеснува создавањето на привлечни е-пошта што се издвојуваат од толпата. Можете да изберете од широк спектар на шаблони или да започнете од нула со свој сопствен дизајн. Софтверот, исто така, вклучува различни елементи на дизајнот, како што се позадини, граници, икони и повеќе за да ви помогнат да креирате уникатни дизајни кои ја одразуваат личноста на вашиот бренд.

Една од клучните карактеристики на Awesome Mails Pro 4 е неговата способност да извезува дизајни во формат HTML оптимизиран за дистрибуција преку Apple Mail. Ова значи дека откако ќе ја креирате вашата кампања за е-пошта во Awesome Mails Pro 4, лесно е да ја испратите директно преку Apple Mail без да бара дополнително форматирање.

Важно е да се напомене дека иако Awesome Mails Pro 4 е одлична дизајнерска алатка за креирање билтени и маркетинг е-пошта, тој нема можност да испраќа е-пошта директно од апликацијата. Сепак, ова не треба да биде проблем бидејќи повеќето клиенти за е-пошта им дозволуваат на корисниците да увезуваат HTML-датотеки во нивниот композитор на пораки.

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за корисник, билтен и дизајнер на е-пошта за Mac компјутери, тогаш не гледајте подалеку од Awesome Mails Pro 4. Со својот широк опсег на алатки за дизајн и можности за извоз оптимизирани за дистрибуција на Apple Mail - овој софтвер е сигурно ќе ги подигнете вашите кампањи за е-пошта на неколку нивоа!

Целосни спецификации
Издавач Aidaluu
Страница на издавачи http://www.aidaluu.com
Датум на издавање 2020-01-20
Датум на додавање 2020-01-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Алатки за маркетинг
Верзија 4.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS CatalinamacOS MojavemacOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни