RecordAnyVid for Mac

RecordAnyVid for Mac 1.0.0

Опис

RecordAnyVid за Mac - Вашето врвно решение за снимање на екранот

Дали барате сигурен и лесен за користење софтвер за снимање екран кој може да снима какви било активности на екранот и звук истовремено? Не гледајте подалеку од RecordAnyVid за Mac! Овој моќен софтвер за продуктивност е дизајниран да ви помогне лесно да го снимате екранот на вашиот компјутер, без разлика дали креирате упатства, демо, презентации или едноставно ги снимате вашите омилени моменти на интернет.

Со RecordAnyVid за Mac, можете лесно да ја изберете областа за снимање како што е цел екран или приспособена големина според вашите потреби. Можете исто така да изберете да снимате системски звук или звук од микрофон одделно или истовремено. Ова значи дека можете да снимате какви било видео конференциски повици, онлајн состаноци, видеа со пренос во живо и многу повеќе без да изгубите важни аудио информации.

Откако ќе ја снимите снимката од вашиот екран со користење на RecordAnyVid за Mac, имате целосна контрола врз тоа како се зачувува. Можете да го зачувате снименото HD видео во кој било формат што одговара на вашите потреби, како што е форматот MP4 кој е широко поддржан од повеќето уреди и платформи. Покрај тоа, сите поставки за излез, вклучувајќи видео/аудио/скриншот се приспособливи за корисниците да имаат целосна контрола врз нивните снимки.

Видео формат: MP4 (H264), WMV (Windows Media Video), MOV (QuickTime Movie), F4V (Flash Video), AVI (Audio Video Interleave), TS (MPEG Transport Stream), GIF.

Аудио формат: MP3 (MPEG-1 аудио слој 3), WMA (Windows Media Audio), AAC/M4A (Напредно аудио кодирање).

Формат на слика од екранот: PNG (преносна мрежна графика), JPG/JPEG (заедничка фотографска експертска група), BMP (BitMap), GIF (формат за размена на графика), TIFF (формат на датотека со ознака со слика).

Пријателскиот дизајн на интерфејсот на RecordAnyVid го олеснува разбирањето дури и ако ова е прв пат да користите софтвер за снимање екран. Инструкциите се јасни и концизни, така што секој корисник може да ги снима своите екрани на Windows/Mac компјутерите со едноставни чекори.

RecordAnyVid за Mac нуди многу функции надвор од само основните можности за снимање. На пример:

1. Распоред на снимање

Не треба постојано да бидете присутни кога снимате нешто важно како онлајн состанок или вебинар бидејќи RecordAnyvid овозможува однапред закажување снимки.

2. Алатки за уредување

По завршувањето на сесијата за снимање со RecordAnyvid на mac OS X платформата, ќе најдете некои алатки за уредување достапни во самата програма кои овозможуваат отсекување на несаканите делови од видеата пред да ги зачувате во различни формати како mp4, wma, aac, mov итн.

3. Опции за споделување

Откако ќе завршите со делот за уредување, можете да ги споделите овие видеа директно од апликацијата преку е-пошта, платформи за социјални медиуми како Фејсбук, Твитер итн. или да ги поставите на услуги за складирање облак како што се Dropbox/Google Drive/OneDrive итн.

Како заклучок, ако барате лесно за користење, но моќно софтверско решение за продуктивност што ви овозможува да снимате сè што се случува на екранот на вашиот компјутер заедно со аудио, тогаш не гледајте подалеку од RecordAnyvid! Со својот интуитивен дизајн на интерфејс во комбинација со напредни функции како закажување снимки/алатки за уредување/опции за споделување, сигурно ќе стане една од вашите апликации секогаш кога има нешто што вреди да се сними на екранот!

Целосни спецификации
Издавач VidPaw
Страница на издавачи https://www.vidpaw.com/
Датум на издавање 2020-01-22
Датум на додавање 2020-01-22
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни