AweEraser Enterprise for Mac

AweEraser Enterprise for Mac 4.0

Опис

AweEraser Enterprise за Mac е моќен софтвер за бришење податоци кој обезбедува лесно и безбедно решение за сите корисници на Mac. Овој софтвер може трајно да ги избрише податоците од неограничени Mac, надворешни уреди за складирање, дигитални уреди и многу повеќе. Штом податоците ќе се избришат од овој софтвер, тие не може да се обноват со кој било метод за обновување податоци.

AweEraser Enterprise за Mac нуди низа алатки кои ќе ви помогнат безбедно да ги избришете вашите чувствителни информации. Овие алатки вклучуваат:

1. File Shredder - Оваа алатка ви овозможува трајно да ги сечете датотеките и папките. Тоа осигурува дека избришаните датотеки не можат да се повратат.

2. Бришач на диск - Алатката Диск Бришач целосно ги брише хард дисковите за трајно да ги избрише сите податоци.

3. Бришач за слободен простор на дискот - Оваа алатка ви помага трајно да ги избришете веќе избришаните/изгубените податоци без да влијаете на постоечките податоци.

4. Интернет Cleaner - алатката Internet Cleaner ги чисти историите на прелистувачот, колачињата, лозинките, непотребните датотеки, кешот итн., помагајќи ви да ја одржувате вашата приватност на интернет.

5. Uninstaller - Алатката Uninstaller ви помага да го деинсталирате несаканиот софтвер и да ги исчистите сите остатоци од вашиот систем.

AweEraser Enterprise за Mac користи 100% безбедно алгоритми за бришење податоци, вклучувајќи HMG Infosec Standard 5 (1 премин), германски FOFIS (2 поминувања), DOD 5220.22-M (3 поминувања), Армијата на САД AR380-19 (7 поминувања), алгорит на Питер Гутман (35 додавања). Овие алгоритми обезбедуваат дека штом податоците ќе се избришат со помош на AweEraser Enterprise за Mac, тие ќе бидат изгубени засекогаш и не може да се обноват на кој било начин.

Овој софтвер нуди лесен за користење интерфејс со едноставни чекори што треба да се следат при бришење на вашите чувствителни информации од различни уреди како што се хард дискови или USB флеш драјвови поврзани на вашиот компјутер или други дигитални уреди како паметни телефони или таблети поврзани преку USB-кабел или Wi- Fi мрежна врска.

Со напредните функции на AweEraser Enterprise за Mac, како што се сериско деинсталирање на несакани апликации и чистење на преостанатите датотеки откако процесот на деинсталирање ќе заврши автоматски без да остави никакви траги на вашиот систем, ќе се оптимизира и користењето на просторот на уредот!

Во заклучок,

Ако барате сигурно решение за безбедно бришење чувствителни информации од повеќе уреди одеднаш со леснотија додека ја одржувате приватноста на интернет, тогаш не гледајте подалеку од AweEraser Enterprise за Mac! Со неговите напредни функции како сериско деинсталирање на несакани апликации и чистење на преостанатите датотеки откако процесот на деинсталирање ќе заврши автоматски без да остави никакви траги зад вашиот систем, ќе се оптимизира и користењето на просторот на уредот!

Целосни спецификации
Издавач magoshare
Страница на издавачи https://www.magoshare.com
Датум на издавање 2020-01-22
Датум на додавање 2020-01-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 4.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни