Cornerstone for Mac

Cornerstone for Mac 4.2

Опис

Cornerstone for Mac е моќна алатка за развивачи која ви овозможува да ја преземете контролата врз Subversion со клиентска апликација која е специјално дизајнирана за корисници на Mac. Со Cornerstone, можете лесно да комуницирате со вашето складиште и да управувате со вашата контрола на верзијата на елегантен и лесен за употреба начин.

Без разлика дали сте нови за верзии или експерт за Subversion, Cornerstone ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек и да ја направи контролата на верзијата потранспарентна. Овој софтвер ги интегрира сите функции што ви се потребни за управување со вашето складиште, вклучувајќи поддршка за повеќе складишта, управување со датотеки со влечење и спуштање и напредни алатки за различности.

Една од клучните придобивки од користењето на Cornerstone е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран од почеток за да биде лесен за употреба и достапен за развивачите на сите нивоа на вештини. Без разлика дали работите на мал проект или управувате со повеќе складишта во различни тимови, Cornerstone го олеснува одржувањето организирано и продуктивно.

Друга голема предност на користењето на Cornerstone е неговата поддршка за повеќе складишта. Ова значи дека можете лесно да управувате со сите ваши проекти од една апликација без да морате да се префрлате помеѓу различни алатки или интерфејси. Со оваа функција, можете да ги следите сите промени на кодот на едно место, додека сè уште одржувате посебни складишта за секој проект.

Покрај неговите основни карактеристики, Cornerstone вклучува и напредни алатки за разлика кои ви дозволуваат да споредувате датотеки рамо до рамо и да видите што точно се променило помеѓу верзиите. Ова го олеснува идентификувањето на грешки или проблеми во вашиот код пред тие да станат големи проблеми.

Генерално, ако барате моќна, но сепак прифатлива алатка за управување со Subversion на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Cornerstone. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатниот сет на функции, овој софтвер ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек и да ја направи контролата на верзијата потранспарентна од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Zennaware
Страница на издавачи http://www.zennaware.com
Датум на издавање 2020-01-23
Датум на додавање 2020-01-23
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за дебагирање
Верзија 4.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3645

Comments:

Најпопуларни