PhotoStage Free Slideshow Maker for Mac

PhotoStage Free Slideshow Maker for Mac 9.46

Опис

PhotoStage Free Slideshow Maker за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате неверојатни слајдови од вашите дигитални фотографии на вашиот Mac. Со овој бесплатен софтвер, можете да додавате видео клипови, музика и повеќе на вашето слајдшоу за да го направите уште попривлечно и позабавно.

Без разлика дали сакате да креирате слајдшоу за посебна пригода или само сакате да ги прикажете вашите омилени фотографии на возбудлив начин, PhotoStage Free Slideshow Maker за Mac има се што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс и кориснички карактеристики, овој софтвер му олеснува на секој да креира слајдови со професионален изглед за кратко време.

Една од најдобрите работи за Free Slideshow Maker за Mac PhotoStage е неговата функција за брзо создавање. Оваа функција ви овозможува брзо да креирате слајдшоу од папка со слики со само еден клик. Едноставно изберете ја папката што ги содржи вашите фотографии, изберете ги поставките што ги сакате и оставете софтверот да го направи останатото.

Покрај неговата функција за брзо создавање, PhotoStage Free Slideshow Maker за Mac нуди и широк опсег на опции за прилагодување. Можете лесно да влечете и испуштате слики во вашето слајдшоу или да го користите вградениот прелистувач на слики за да ги изберете. Откако ќе ги додадете вашите слики, можете да примените различни ефекти како што се бледнее, вкрстено, зумирање, отсекување и друго.

Друга одлична карактеристика на PhotoStage Free Slideshow Maker за Mac е неговата способност да додава видео клипови и музички записи на вашето слајдшоу. Можете да увезувате видеа од различни извори како YouTube или Vimeo или да додавате музички записи од iTunes или други извори.

Откако ќе го креирате вашето слајдшоу користејќи PhotoStage Free Slideshow Maker за интуитивниот интерфејс и моќните функции на Mac на Mac, лесно е да го споделите со другите. Можете да го извезете вашиот завршен проект во различни формати, вклучително и MP4 видео-датотеки или да го запишете на ДВД-дискови за да можат другите да уживаат во него на своите уреди.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да креирате неверојатни слајдшоуи на вашиот Mac без да се скршите, тогаш не гледајте подалеку од PhotoStage Free Slideshow Maker!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 9.46
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8803

Comments:

Најпопуларни