PhotoStage Professional Slideshow Maker for Mac

PhotoStage Professional Slideshow Maker for Mac 9.46

Опис

PhotoStage Professional Slideshow Maker за Mac од NCH Software е моќен и лесен за користење софтвер за дигитални фотографии кој ви овозможува да креирате прекрасни прикази на слајдови со само неколку кликања. Без разлика дали сакате да креирате слајдшоу за лична или професионална употреба, PhotoStage има се што ви треба за да ги оживеете вашите фотографии.

Со PhotoStage, можете лесно да влечете и испуштате слики во софтверот или да ја користите функцијата Брзо креирање за да увезете цела папка со слики одеднаш. Откако вашите фотографии ќе се увезат, можете да ги уредувате користејќи различни алатки, вклучувајќи сечење, ротирање, превртување, прилагодување на осветленоста, бојата и заситеноста.

Една од истакнатите карактеристики на PhotoStage е неговата способност да додава музика, нарација, видео клипови или преводи на вашето слајдшоу. Ова ви овозможува да создадете навистина извонредно искуство за вашите гледачи. Можете исто така лесно да додавате специјални ефекти како што се сечење, зумирање, избледување и вкрстено бришење. Овие ефекти може да се приспособат и прегледуваат во реално време за да можете точно да видите како ќе изгледаат пред да го финализирате вашиот проект.

Откако ќе заврши вашето слајдшоу, лесно е да го споделите со другите. Можете да го поставите директно на веб или да го споделите на платформи за социјални медиуми како Facebook и YouTube. Ако претпочитате физички копии од вашата работа, PhotoStage исто така ви овозможува да го запишете вашето слајдшоу на ДВД за да може да уживате во кој било компатибилен уред.

PhotoStage Professional Slideshow Maker за Mac поддржува широк спектар на медиумски формати, вклучувајќи JPEG, PNG, GIF, BMP, TIFF, како и популарни видео формати како MP4, MPEG2, MPEG1 итн., што го прави неверојатно разноврсна алатка за секој фотограф или видеограф .

Севкупно, PhotoStage Professional Slideshow Maker за Mac од NCH Software е одличен избор доколку барате лесен за употреба, но моќен софтвер за дигитални фотографии, кој ги нуди сите потребни функции  за брзо создавање неверојатни слајдови. Со својот интуитивен интерфејс, широк опсег на алатки за уредување, опции за специјални ефекти и поддршка за повеќе медиумски формати, не е ни чудо зошто овој софтвер стана еден од најпопуларните избори меѓу фотографите, видеографите и хобистите.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-05-24
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 9.46
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 136

Comments:

Најпопуларни