Pixillion Plus for Mac

Pixillion Plus for Mac 10.14

Опис

Pixillion Plus за Mac: Врвен софтвер за дигитални фотографии

Дали сте уморни да се борите со конверзии на датотеки со слики на вашиот Mac? Дали ви треба сигурна и ефикасна алатка за конвертирање на вашите слики во различни формати? Не гледајте подалеку од Pixillion Plus за Mac, врвниот софтвер за дигитални фотографии од NCH Software.

Pixillion Mac Image Converter е целосно опремен софтвер за конверзија на датотеки со слики кој ви овозможува да конвертирате датотеки со слики помеѓу gif, jpg, png, pdf и многу повеќе. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, Pixillion Plus за Mac го олеснува претворањето на вашите слики во форматот што ви треба.

Без разлика дали сакате да хостирате слики на веб-локации или да ја намалите големината на датотеката за испраќање преку е-пошта или складирање на ЦД, Pixillion Plus за Mac ве покрива. Со својата напредна технологија за компресија, овој софтвер може брзо и лесно да ја намали големината на вашите слики без да го загрози нивниот квалитет.

Но, тоа не е сè - Pixillion Plus за Mac исто така ви овозможува да ја прегледате сликата во апликацијата пред да ја конвертирате. Оваа одлика е особено корисна кога работите со големи групи слики бидејќи заштедува време со тоа што ви овозможува да ја прегледате секоја пред да ги конвертирате одеднаш.

Покрај неговите можности за конверзија, Pixillion Plus за Mac поддржува и сериска обработка. Ова значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш наместо да мора да ги правите еден по еден. Оваа функција е особено корисна кога работите со голем број датотеки бидејќи заштедува време и напор.

Друга одлична карактеристика на Pixillion Plus за Mac е неговата способност брзо да ги конвертира сликите во формат потребен за други софтверски апликации. Без разлика дали работите со Photoshop или друга графичка програма, овој софтвер го олеснува добивањето на вашите слики во вистинскиот формат без никакви проблеми.

Севкупно, ако барате сигурно и ефикасно решение за дигитални фото софтвери на вашиот Mac, тогаш не гледајте подалеку од Pixillion Plus од NCH Software!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-05-18
Датум на додавање 2022-05-18
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 10.14
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 834

Comments:

Најпопуларни