ReelSmart Motion Blur for Mac

ReelSmart Motion Blur for Mac 6.2.1

Mac / RE:Vision Effects / 4412 / Целосни спецификации
Опис

ReelSmart Motion Blur за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да додавате заматување на движењата со природен изглед на вашите секвенци. Без разлика дали сте професионален режисер или аматер, овој софтвер може да ви помогне да постигнете неверојатни резултати што ќе ја импресионираат вашата публика.

Во срцето на ReelSmart Motion Blur е нашата напредна технологија за следење, која ја елиминира потребата за каква било рачна работа од ваша страна. Ова значи дека можете да се фокусирате на создавање одлична содржина без да се грижите за техничките детали за додавање замаглување на движење.

Со ReelSmart Motion Blur, имате целосна контрола врз тоа колку заматување се додава на вашите секвенци. Можете да изберете да додадете само малку замаглување за суптилни ефекти или да направите целосно и да создадете драматични заматувања што навистина ја истакнуваат вашата снимка.

Но, што ако веќе сте додале премногу заматување при движење? Нема проблем! Со ReelSmart Motion Blur, лесно е да се отстрани несаканото заматување од вашата снимка. Едноставно приспособете ги поставките додека не го постигнете саканиот ефект.

Една од највозбудливите карактеристики на ReelSmart Motion Blur е неговата способност да создава интересни ефекти со користење на движење од една секвенца за замаглување на друга. Ова отвора сосема нов свет на креативни можности и ви овозможува да експериментирате со различни техники додека не најдете нешто навистина уникатно.

Без разлика дали работите на долгометражен филм или само создавате видеа за забава, ReelSmart Motion Blur за Mac е суштинска алатка во арсеналот на секој уредувач на видеа. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, никогаш не било полесно да додадете природен изглед на заматување на движењето на вашата снимка и да ја однесете на следното ниво.

Па зошто да чекаме? Преземете го ReelSmart Motion Blur денес и почнете да создавате прекрасни видеа што ќе ја остават вашата публика воодушевена!

Целосни спецификации
Издавач RE:Vision Effects
Страница на издавачи http://www.revisionfx.com
Датум на издавање 2020-01-26
Датум на додавање 2020-01-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 6.2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion Adobe After Effects CS5 and up
Цена Free to try
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 4412

Comments:

Најпопуларни