Anaglyph Workshop for Mac

Anaglyph Workshop for Mac 2.9.5

Mac / Sandy Knoll Software / 1168 / Целосни спецификации
Опис

Anaglyph Workshop за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да креирате прекрасни анаглифи од вашите слики. Без разлика дали сте професионален графички дизајнер или само некој кој сака да експериментира со слики, овој софтвер е совршен за вас.

Со Anaglyph Workshop за Mac, можете лесно да креирате анаглифи од двојни парови на слики. Софтверот се справува со леви/десни парови на слики и единечни слики кои содржат слики една до друга. Можете исто така да отворите. MPO датотеки и претворете ги во прекрасни анаглифи.

Една од највозбудливите карактеристики на Anaglyph Workshop за Mac е неговата способност да создава анаглифи од длабински мапи. Ова значи дека можете да додадете скриена слика на која било фотографија и да ја претворите во неверојатно 3D ремек-дело. Софтверот исто така ви овозможува да креирате анаглифи од низа единечни слики или од низа слики со двоен пар.

Извезувањето на вашите резултати никогаш не било полесно со Anaglyph Workshop за Mac. Можете да ги извезувате резултатите како друга низа слики или како филм на QuickTime, што го олеснува споделувањето на вашите креации со други.

Ако сакате да бидете креативни, Anaglyph Workshop за Mac ве опфати. Можете дури и да го користите софтверот за да креирате картички за домови од 4"x6", комплетирани со примероци за длабински мапи. И ако тие не се доволни, вградената алатка за длабочини ви овозможува да креирате сопствени сопствени длабочински мапи.

Севкупно, Anaglyph Workshop за Mac е одличен избор ако барате моќен софтвер за графички дизајн кој е лесен за употреба и дава зачудувачки резултати секој пат. Без разлика дали создавате 3D уметнички дела или едноставно експериментирате со различни ефекти на вашите фотографии, овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата креативност до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Sandy Knoll Software
Страница на издавачи http://www.tabberer.com/sandyknoll
Датум на издавање 2020-01-28
Датум на додавање 2020-01-28
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 2.9.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1168

Comments:

Најпопуларни