Amazing Workshop for Mac

Amazing Workshop for Mac 1.0.3

Mac / Sandy Knoll Software / 82 / Целосни спецификации
Опис

Неверојатна работилница за Mac: The Ultimate Maze Builder

Дали барате забавен и лесен начин за создавање лавиринти? Не гледајте подалеку од Неверојатна работилница за Mac! Овој иновативен софтвер ви овозможува лесно да креирате лавиринти, користејќи црни линии или шарени икони како граници. Со напредни и детски режими, овој софтвер е совршен за корисници од сите возрасти и нивоа на вештини.

Лесен за користење интерфејс

Една од најдобрите работи за Amazing Workshop е нејзиниот кориснички интерфејс. Без разлика дали сте искусен градител на лавиринт или почетник, овој софтвер го олеснува создавањето сложени дизајни за само неколку минути. Едноставно изберете го вашиот стил на граница, изберете ја големината на лавиринтот и почнете да градите!

Напреден режим

За поискусните корисници кои сакаат поголема контрола врз нивните дизајни, Amazing Workshop нуди напреден режим. Овој режим вклучува дополнителни функции како што се можност за додавање повеќе патеки низ лавиринтот, промена на дебелината на линиите или иконите што се користат како граници, па дури и додавање приспособени слики.

Детски режим

Ако барате поедноставен интерфејс кој е совршен за деца или почетници, тогаш детскиот режим е токму она што ви треба! Оваа рационализирана верзија на Amazing Workshop вклучува помалку опции, но сепак обезбедува многу креативна слобода. Плус, доаѓа со ограничувања за печатење, така што децата не можат случајно да трошат хартија.

Зачувајте ги вашите омилени лавиринти

Откако ќе го создадете вашето ремек-дело во Amazing Workshop, не грижете се да го изгубите! Можете да ги зачувате вашите омилени лавиринти во рамките на програмата за да бидат секогаш достапни кога ви требаат. И ако некогаш сакате да ги испечатите повторно подоцна надолу? Нема проблем - едноставно пристапете до вашите зачувани датотеки од програмата.

Заклучок:

Генерално, ако барате лесен за употреба, но моќен градител на лавиринт кој е совршен и за деца и за возрасни - не гледајте подалеку од Amazing Workshop! Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, како што се повеќе патеки низ секоја опција за дизајн на лавиринт достапна на секој чекор (играна игра на зборови), тука има нешто за секого без оглед на нивото на вештина или возрасната група. Па зошто да чекаме? Преземете денес и започнете да создавате неверојатни лавиринти веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Sandy Knoll Software
Страница на издавачи http://www.tabberer.com/sandyknoll
Датум на издавање 2020-01-28
Датум на додавање 2020-01-28
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 82

Comments:

Најпопуларни