Poker Tournament Hero for Mac

Poker Tournament Hero for Mac 1.4

Mac / Sandy Knoll Software / 3256 / Целосни спецификации
Опис

Poker Tournament Hero за Mac е професионален софтвер за управување дизајниран да ви помогне лесно да организирате и одржувате големи домашни игри или турнири во покер во казино. Без разлика дали одржувате турнир во Тексас Холдем или Омаха, овој софтвер има сè што ви е потребно за да ги следите ролетните, антените, чиповите, откупите, додатоците, паузите, играчите, исплатите и повеќе.

Со својот интуитивен интерфејс и обемните поставки и опции, Poker Tournament Hero за Mac е совршена алатка за секој директор на турнирот кој сака да ги насочи своите операции. Софтверот поддржува поставки за единечен или двоен монитор/екран за да можете лесно да ги следите сите важни информации во реално време.

Една од истакнатите карактеристики на Poker Tournament Hero за Mac е неговиот прозорец за одбројување кој го прикажува времето до следното зголемување на слепите заедно со други важни детали како што се ролетните, антените, преостанатите играчи и структурата на исплати. Можете исто така да го приспособите овој прозорец со ваши сопствени пораки и слики во заднина.

Вградените аудио предупредувања се уште една одлична карактеристика што помага сите да бидат на вистинскиот пат за време на турнирот. Можете да изберете од различни претходно инсталирани звуци или да користите сопствени сопствени датотеки за да создадете уникатно искуство за вашите играчи.

Poker Tournament Hero за Mac исто така ви овозможува да зачувате повеќе конфигурациски датотеки за да можете брзо да се префрлате помеѓу различни поставувања во зависност од вашите потреби. Ова го олеснува поставувањето турнири со различни структури за купување или плаќање без да мора рачно да ги прилагодувате сите поставки секој пат.

Покрај неговите многубројни карактеристики насочени кон директорите на турнирите, Poker Tournament Hero за Mac, исто така, нуди поддршка за симболи на странска валута што го прави идеален избор за меѓународни настани.

Севкупно, ако барате моќна, но сепак прифатлива алатка за да помогне во управувањето со вашите покер турнири, тогаш не гледајте подалеку од Херојот на турнирот во покер за Mac. Со својот обемен сет на функции и приспособливи опции, сигурно ќе го олесни трчањето дури и на најголемите настани!

Целосни спецификации
Издавач Sandy Knoll Software
Страница на издавачи http://www.tabberer.com/sandyknoll
Датум на издавање 2020-01-28
Датум на додавање 2020-01-28
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 1.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 3256

Comments:

Најпопуларни