Movavi Screen Recorder for Mac

Movavi Screen Recorder for Mac 11.1.0

Опис

Movavi Screen Recorder за Mac е моќен и разновиден видео софтвер кој ви овозможува да снимате секаков вид видео на екранот на вашиот Mac. Без разлика дали сакате да снимате преноси во живо, програмски активности, веб-содржини или дури и дигитално сликање, овој софтвер ве опфати. Со непреченото снимање на HD-видео со до 60 fps и приспособливи копчиња за готвење, Movavi Screen Recorder за Mac нуди неограничени можности за емитување екран.

Една од истакнатите карактеристики на Movavi Screen Recorder за Mac е неговата способност да снима системски звуци и аудио од ЦД-плеери и други уреди или преку USB-микрофон. Ова вклучува гласовни коментари без да се бара дополнителен софтвер. Сепак, корисниците ќе треба да ја инсталираат бесплатната апликација SoundFlower за да снимаат звуци на системот.

Со Movavi Screen Recorder за Mac, можете лесно да снимате видеа од вашиот екран на Mac - апликации или стриминг видеа - со брзина до 60 fps и да ги зачувувате како MP4-датотеки. Можете исто така да зачувувате клипови во практични претходно поставувања што се компатибилни со уредите iPad, iPhone, iPod, Apple TV или Android.

Приспособувањето на вашата област за снимање е лесно со Movavi Screen Recorder за Mac - едноставно изберете помеѓу цел екран или дефинирајте дел од екранот како област за снимање. Корисничкиот интерфејс на програмата и едноставните поставки го олеснуваат брзото гледање на резултатите.

Покрај неговата импресивна функционалност, Movavi Screen Recorder за Mac може да се пофали со одличен дизајн и употребливост. Неговиот елегантен интерфејс го олеснува навигацијата низ сите достапни функции, а сепак обезбедува интуитивно искуство.

Генерално, ако барате доверлив видео софтвер кој нуди неограничени можности кога станува збор за прикажување екран на вашиот Mac уред, тогаш не гледајте подалеку од Movavi Screen Recorder за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Movavi
Страница на издавачи http://movavi.com
Датум на издавање 2020-01-29
Датум на додавање 2020-01-29
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 11.1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 2700

Comments:

Најпопуларни