Voxal Voice Changer Free for Mac

Voxal Voice Changer Free for Mac 7.00

Опис

Voxal Voice Changer Free за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да го менувате гласот во реално време. Без разлика дали сакате да звучите како робот, чудовиште, па дури и славна личност, Voxal Voice Changer Free ве опфати.

Како софтвер за MP3 и аудио, Voxal Voice Changer Free е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да ги уредуваат своите гласовни снимки. Со овој софтвер, можете да додавате ефекти на вашите снимки и да го пресретнувате звукот додека доаѓа во вашиот микрофон за гласовно менување во лет.

Една од најдобрите работи за Voxal Voice Changer Free е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, што му олеснува на секој да започне со промена на гласот. Не ви требаат посебни вештини или знаење за да го користите овој софтвер – едноставно инсталирајте го на вашиот Mac и почнете да експериментирате со различни ефекти.

Voxal Voice Changer Free нуди широк опсег на ефекти кои може да се користат заедно за да се создадат бројни комбинации. Некои од најпопуларните ефекти вклучуваат промена на висината, ехо, реверб, рефрен, дисторзија, прирабница и многу повеќе. Можете исто така да ја прилагодите јачината на звукот и брзината на вашите снимки, како и да додавате бучава во заднина или музика.

Друга одлична карактеристика на Voxal Voice Changer Free е неговата способност да работи зад сцената без да се меша со други програми на вашиот компјутер. Ова значи дека нема да треба да менувате поставки во други програми кога користите Voxal - едноставно стартувајте го и започнете со снимање.

Без разлика дали барате забавен начин да се шегувате со вашите пријатели или сакате да го подобрите вашето искуство со игри со додавање на некои интересни гласовни ефекти додека играте онлајн игри како Fortnite или Minecraft – Voxal Voice Changer Free има се што ви треба.

Покрај тоа што е бесплатен (како што е означено со неговото име), Voxal нуди и врвни функции како што се напредни алатки за уредување на гласови кои се достапни преку купување надградба од самата апликација.

Клучни карактеристики:

1) Промена на глас во реално време: Променете го гласот во реално време додека снимате аудио.

2) Лесен за користење интерфејс: Интуитивниот интерфејс го олеснува користењето за секој (дури и за почетници).

3) Широк опсег на ефекти: изберете од преку 50 различни вокални ефекти, вклучувајќи менувачи на висината,

ехо, реверби и многу повеќе.

4) Работи зад сцената: Нема потреба да се менуваат поставките во други програми; работи беспрекорно

со сите апликации.

5) Достапни се премиум функции: Купувањето надградба отклучува дополнителни напредни алатки за уредување.

Како да се користи:

Користењето на Voxal Voice Changer Free не може да биде полесно! Едноставно следете ги овие чекори:

1) Преземете и инсталирајте го софтверот на вашиот Mac

2) Стартувајте ја апликацијата и изберете „Нова снимка“

3) Изберете ефект на измена на гласот од списокот на достапните опции

4) Започнете со снимање на вашиот глас користејќи микрофон на вашиот Mac

5) Применете дополнителни ефекти за звучната датотека, пожелно

6 Зачувајте го вашиот изменет глас на вашиот компјутер

Заклучок:

Overall,Voxalisoneofthemostpowerfulanduser-friendlyvoicechangerapplicationsavailableforMacusers.Itsintuitiveinterface,multipleeffects,andreal-timerecordingcapabilitiesmakeitaperfectchoiceforanyoneinterestedinaddingfunorprofessional-soundingvoicemodificationstovoice-recordingsorliveaudiofeeds.Whetherusedforpersonalentertainmentpurposesorprofessionalaudioeditingtasks,Voxalisdefinitelyworthcheckingout!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-03-30
Датум на додавање 2022-03-30
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.00
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 1679

Comments:

Најпопуларни