Movie Collector for Mac

Movie Collector for Mac 20.0.4

Опис

Филмски колектор за Mac: Најдобро решение за каталогизирање на ДВД

Дали сте уморни од рачно каталогизирање на вашата ДВД колекција? Дали сакате без мака начин да ги следите сите ваши филмови? Не гледајте подалеку од Movie Collector за Mac, врвното решение за каталогизирање на ДВД.

Со Movie Collector за Mac, можете лесно и автоматски да ги каталогирате вашите ДВД-а без потреба од пишување. Едноставно внесете го насловот на филмот или скенирајте го бар-кодот на ДВД за да ги преземете сите податоци од базата на податоци за филмови на Collectorz.com, вклучувајќи наслов, режисер, жанр, актерска екипа, екипа, насловна слика и наслови на епизоди од ТВ сериите. Ова значи дека можете брзо и лесно да изградите сеопфатна база на податоци за сите ваши филмови со само неколку кликања.

Но, тоа не е сè - со моќните функции за сортирање и групирање на Movie Collector за Mac, можете да ја прелистувате вашата колекција по наслов, година, жанр или актери. Можете дури да го користите и приказот на слики за да ги прегледате вашите насловни слики со неверојатни детали. И ако треба брзо и лесно да пронајдете одреден филм? Нема проблем - само користете ја функцијата за пребарување за да го лоцирате веднаш.

Но, што е со кога ќе дојде време да позајмите едно од вашите ДВД-а? Со интегрираната функција за Менаџер за заеми во Mac Collector за филмови, лесно е да се следи кој филм позајмил. Никогаш нема да морате повторно да се грижите дали ќе изгубите трага за тоа кој што има!

И ако сте некој кој сака да ја носи својата колекција во движење со себе? Нема проблем! Со функцијата за извоз на Movie Collector за Mac, можете да ја извезувате вашата листа директно на iPod или друг пренослив уред за да оди каде и да правите.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - испробајте го нашето бесплатно пробно издание денес! Со оваа верзија на програмата ограничена само на 50 филмови, но сепак преполна со функции како сортирање и групирање на кое било поле, како и печатење списоци или нивно извезување во HTML формат (CSV/XML), нема подобар начин да се види колку е лесно благодарност, исто така, поради неговата 30-дневна гаранција за враќање на парите.

Па зошто да чекаме? Преземете го Movie Collector за Mac денес и почнете да уживате во каталогизирањето на ДВД без проблеми како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Collectorz
Страница на издавачи http://www.collectorz.com/
Датум на издавање 2020-02-05
Датум на додавање 2020-02-05
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за инвентар за дома
Верзија 20.0.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1016

Comments:

Најпопуларни