ATI Universal Installer for Mac OS for Mac

ATI Universal Installer for Mac OS for Mac 4.2

Mac / ATI Technologies / 61592 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac и сакате да ги ажурирате вашите ATI видео драјвери, тогаш ATI Universal Installer за Mac OS е совршено решение за вас. Ова преземање софтвер автоматски ќе ги открие сите активни ATI „додатоци“ производи во вашиот систем и ќе го инсталира соодветниот софтвер. Со овој инсталатер, можете лесно да ги ажурирате драјверите и да се осигурате дека вашата графика работи непречено.

Универзалниот инсталатор на ATI за Mac OS поддржува широк спектар на производи, вклучувајќи Nexus 128, Nexus GA, Rage Orion, Xclaim 3D Plus, Xclaim 3D, Xclaim GA, Xclaim VR, Xclaim VR 128 и Xclaim TV. Сепак, важно е да се забележи дека не се инсталирани сите компоненти за сите производи. Дополнително, „вградените“ графички контролери ATI (т.е. оние вградени во главната логичка табла за системот или претходно инсталирани од производителот на системот) НЕМА да бидат откриени од овој инсталер.

Ажурирањето на драјверите за видео е суштински дел од одржувањето на оптималните перформанси на вашиот компјутер. Застарените или оштетени драјвери може да предизвикаат проблеми како што се слаб квалитет на графика или дури и падови. ATI Universal Installer for Mac OS гарантира дека имате пристап до најновите ажурирања од ATI за да можете да уживате во мазни графички перформанси без никакви пречки.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата леснотија на користење. Инсталаторот е дизајниран да биде лесен за користење, така што дури и оние кои не се запознаени со технологијата можат лесно да се движат низ него без никакви проблеми. Откако ќе го преземете и инсталирате на вашиот компјутерски систем, едноставно стартувајте го и оставете го да ја заврши својата работа - откривајте ги сите активни додатоци во вашиот систем пред да инсталирате соодветни софтверски ажурирања.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со широк спектар на оперативни системи, вклучувајќи macOS Sierra (10.12), El Capitan (10.11), Yosemite (10.10), Mavericks (10.9), Mountain Lion (10.8) и Lion (10/7). ). Ова значи дека без оглед на тоа која верзија на macOS ја користите на вашиот компјутер; нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста кога ја користите оваа алатка за ажурирање драјвери.

Во заклучок; ако сакате брзо и ефикасно да ги ажурирате драјверите за видео на уред Mac без да се грижите за проблеми со компатибилноста или навигација во сложени процеси на инсталација - тогаш не гледајте подалеку од ATI Universal Installer за Mac OS! Со неговиот лесен за користење интерфејс, заедно со широка поддршка во различни оперативни системи; Ажурирањето на застарени или оштетени видео драјвери никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач ATI Technologies
Страница на издавачи http://www.ati.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2006-05-18
Категорија Возачи
Под категорија Видео возачи
Верзија 4.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.6/8.1/9.x
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 61592

Comments:

Најпопуларни