High Horse Digital Magazine for OS X for Mac

High Horse Digital Magazine for OS X for Mac 1

Mac / Electric Empires / 933 / Целосни спецификации
Опис

High Horse Digital Magazine за OS X е иновативен едукативен софтвер кој нуди уникатен и привлечен начин за консумирање вести, музика, видео, анимација и специјални ефекти. Овој софтвер користи богати медиуми за да распореди преземање на десктоп виртуелно списание кое содржи алтернативни вести написи, врвна музика, видео, анимација и специјален FX. Со дигиталното списание High Horse за OS X, можете да останете во тек со најновите трендови во светот на забавата, а истовремено да учите за важни прашања кои го засегаат нашето општество.

Една од клучните карактеристики на High Horse Digital Magazine за OS X е неговата леснотија на користење. За разлика од другите образовни софтверски програми кои бараат сложени процеси на инсталација или долги процедури за поставување, овој софтвер може да се преземе и користи веднаш без потреба од инсталација. Едноставно преземете ја датотеката од нашата веб-локација и започнете да ја истражувате целата неверојатна содржина достапна за неколку минути.

Друга одлична карактеристика на High Horse Digital Magazine за OS X е неговата разновидност. Без разлика дали сте студент кој сака да го прошири вашето знаење за тековните настани или едукатор кој бара нови начини да ги вклучи вашите ученици во активности за учење, овој софтвер има по нешто за секого. Со широкиот избор на написи кои покриваат теми како што се политиката, културата и технологијата, како и неговата интерактивна мултимедијална содржина вклучувајќи видеа и анимации - нема ограничување за она што можете да го научите со High Horse Digital Magazine за OS X.

Покрај тоа што е одличен извор на информации за актуелните настани и трендовите на популарната култура - High Horse Digital Magazine за OS X, исто така, им нуди на корисниците пристап до ексклузивни содржини што не се наоѓаат на друго место на интернет. Од интервјуа со индустриски експерти до погледи од зад сцената на некои од најжешките уметници на денешницата - овој софтвер обезбедува навистина извонредно искуство кое ќе ве натера да се враќате од време на време.

Но, можеби еден од најимпресивните аспекти на High Horse Digital Magazine за OS X е неговата посветеност на приватноста и безбедноста на корисниците. За разлика од другите образовни софтверски програми кои можат да собираат лични податоци или да ја следат активноста на корисникот без согласност - ние ја сфаќаме вашата приватност сериозно со тоа што гарантираме дека сите податоци собрани преку нашата платформа постојано се чуваат доверливи.

Значи, ако барате иновативен начин да останете информирани за тековните настани, а истовремено да го проширите вашето знаење за различни теми поврзани со популарната култура - не гледајте подалеку од High Horse Digital Magazine за OS X! Со својот лесен за користење интерфејс, разновидни опции за избор на содржина и посветеност кон приватноста/безбедноста на корисникот; никогаш немало подобро време од сега да започнете да истражувате сè што нуди овој неверојатен образовен софтвер!

Целосни спецификации
Издавач Electric Empires
Страница на издавачи http://www.electricempires.com
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2007-03-02
Категорија Образовен софтвер
Под категорија е-книги
Верзија 1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS X 10.3/10.4
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 933

Comments:

Најпопуларни