ConnectCode Free Barcode Fonts for Mac for Mac

ConnectCode Free Barcode Fonts for Mac for Mac 1.01

Опис

ConnectCode Free Barcode Fonts for Mac е моќен и разновиден пакет со баркодови кој нуди три силни баркодови за употреба на Mac OS. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да ги решите секојдневните барања за баркодови, од едноставно означување на ставки до создавање етикети за пошта. Со ConnectCode Free Barcode Fonts for Mac, можете лесно да креирате висококвалитетни баркодови кои се компатибилни со широк опсег на апликации.

Овој пакет вклучува упатство за употреба за користење на фонтовите во платформата Mac OS. Прирачникот дава детални инструкции за тоа како да ги инсталирате и користите фонтовите, како и совети и трикови како да го извлечете максимумот од процесот на креирање баркод.

Трите баркодови вклучени во овој пакет се Code 39, Industrial 2of5 и Postnet. Овие баркодови се широко користени во различни индустрии како што се малопродажбата, здравството, логистиката и производството. Тие се исто така компатибилни со популарни софтверски апликации како што се Microsoft Word, Excel и Adobe Illustrator.

Една од клучните карактеристики на ConnectCode Free Barcode Fonts for Mac е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум едноставноста, така што дури и корисниците кои немаат претходно искуство со креирање баркод може лесно да креираат баркодови со професионален изглед за неколку минути.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со различни оперативни системи. Без разлика дали користите Windows или Mac компјутер, фонтовите за бесплатни баркодови ConnectCode ќе работат беспрекорно на сите платформи.

Покрај леснотијата за користење и компатибилноста со повеќе платформи, фонтовите за бесплатни баркодови ConnectCode нудат и одлична вредност за парите. За разлика од другите слични производи на пазарот кои може да бидат скапи или бараат постојана претплата, овој софтвер е потполно бесплатен за преземање и користење.

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение за баркод што нема да го наруши вашиот буџет, тогаш не гледајте подалеку од бесплатните фонтови за баркодови ConnectCode за Mac! Со своите робусни карактеристики и кориснички интерфејс, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за баркод!

Целосни спецификации
Издавач ConnectCode
Страница на издавачи http://www.barcoderesource.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-08-15
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 1.01
Барања за ОС Mac OS Classic, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања Mac OS 7.x/8.x/9.x/X/X 10.1/X 10.2/X 10.3/X 10.4/X 10.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7398

Comments:

Најпопуларни