Distribute for Mac

Distribute for Mac 1.2.1

Mac / Seven Lakes Software / 3834 / Целосни спецификации
Опис

Distribute for Mac: The Ultimate Business Software Solution

Дали сте уморни од користење на комплициран и застарен деловен софтвер кој не функционира како што сакате? Дали сакате професионално, лесно за користење решение кое е специјално дизајнирано за корисници на Mac? Не гледајте подалеку од Distribute for Mac.

Distribute е моќно деловно софтверско решение кое управува со основните процеси за купување, залихи и продажба на многу професионален, многу сличен на Mac. Не е едноставно – софистицирано е. Со напредни функции за управување со залихи, можности за следење на цени/попусти и алатки за управување со документи, Distribute е врвното решение за бизниси од сите големини.

Дизајниран со едноставност на ум

Во неговото јадро, Distribute беше дизајниран да биде едноставен, но моќен. Ги следи овие принципи на дизајнирање: управувајте со купувањето, залихите и продажбата - ништо друго. Работете секаде на ист начин – дури и секој тип на документ (цитат, испратница, нарачка,...) функционира на ист начин. Еден прозорец е доволен за управување со вашиот дневен бизнис; користете повеќе прозорци ако сакате.

Со интуитивниот интерфејс на Distribute и елементите на дизајн што се прифатливи за корисникот, како што се функционалноста со влечење и спуштање и приспособливи прикази/распоредови/слики од екранот/полиња/итн., управувањето со вашиот бизнис никогаш не било полесно или поефикасно.

Софистицирани функции за управување со залихи

Една од истакнатите карактеристики на Distribute се неговите софистицирани способности за управување со залихи. Со ова софтверско решение на вашите прсти:

- Можете лесно да ги следите нивоата на акции на повеќе локации

- Можете да поставите точки за автоматско пренарачување врз основа на минималните нивоа на акции

- Можете да креирате сопствени категории на производи со уникатни атрибути како големина или боја

- Можете да генерирате детални извештаи за движењето на производот со текот на времето

Способности за следење на цена/попуст

Друга клучна карактеристика на Distribute е неговата способност да ги следи цените и попустите кај повеќе добавувачи/продавачи/клиенти/итн. Ова им овозможува на бизнисите да:

- Лесно споредете ги цените од различни добавувачи/продавачи/клиенти/итн.

- Поставете сопствени структури за цени врз основа на попусти за волумен или други критериуми

- Следете ги попустите заработени од добавувачи/продавачи/клиенти/итн.

- Создавајте детални извештаи за трендовите на цените со текот на времето

Алатки за управување со документи

Конечно, Distribute нуди робусни алатки за управување со документи кои им овозможуваат на бизнисите лесно да креираат понуди/белешки за испорака/нарачки за купување/фактури/итн. описи на производи/цени/попусти/даноци/итн.

Други клучни карактеристики вклучуваат:

Единици на написи - Дефинирајте ги единиците на статиите (на пр., парчиња/метри/литри/килограми) еднаш по категорија на статии; користете ги секаде автоматски.

Флексибилен кориснички интерфејс - Приспособете ги погледите/распоредите/слики од екранот/полињата итн.; функционалност за влечење и спуштање; поддршка за повеќе прозорци; кратенки на тастатура итн.

Поддршка за повеќе валути - Управувајте со трансакции во која било валута поддржана од macOS/iOS/iPadOS/watchOS/tvOS (на пр. USD/EUR/GBP/CAD/AUD/NZD/HKD/CNY/RUB/BRL/MXN/ZAR/KRW/ JPY).

Увоз и извоз на податоци - Увезете/извезете податоци од/во CSV-датотеки; увезете/извезете податоци од/до други апликации преку работни текови на AppleScript/Automator итн.

Безбедност и приватност - Заштитете ги вашите податоци со заштита со лозинка/полно шифрирање на дискот/macOS sandboxing/app sandboxing/macOS Gatekeeper/macOS Нотаризација/macOS App Transport Security/TLS 1.2+/HTTPS 1.x+ итн.; почитувајте ја приватноста на корисникот со тоа што нема да собирате лични информации без експлицитна согласност.

Чувствувајте се како софтвер за Mac

Можеби најважно за многу корисници таму кои бараат алтернативна опција кога станува збор за дебатата помеѓу Windows и MacOS: едно нешто што го издвојува Distribute од другите деловни софтверски решенија таму денес е колку се чувствува како домашна апликација за macOS! Од неговите елегантни елементи за дизајн на интерфејсот до сите видови опции за прилагодување достапни во самата апликација - сè за оваа програма гласно вика „Mac“!

Во заклучок...

Ако барате моќно, но сепак лесно за користење деловен софтверско решение специјално дизајнирано за корисници на Mac, не гледајте подалеку од дистрибуирање! Со напредни функции за управување со залихите, можности за следење цена/попуст Алатки за управување со документи, флексибилен кориснички интерфејс за поддршка на повеќе валути мерки за безбедност и приватност вградени директно во самата апликација - оваа програма навистина има сè што треба да се заврши работата веднаш од прв пат!

Целосни спецификации
Издавач Seven Lakes Software
Страница на издавачи
Датум на издавање 2010-04-02
Датум на додавање 2010-04-02
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 1.2.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6
Барања Mac OS X 10.5 - 10.6.x
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3834

Comments:

Најпопуларни