JeditAnywhere for Mac

JeditAnywhere for Mac 1.05

Опис

JeditAnywhere за Mac е моќен панел за преференци на системот што ви овозможува да уредувате избран текст во пошта, прелистувачи, процесори на текст или други апликации со моќниот уредувач на текст Jedit X. Со едноставно двојно допирање на копчето за опции, можете да го повикате Jedit X и започнете со уредување на вашиот избор без да мора да вршите операции за копирање и залепување. Откако ќе завршите со уредувањето, едноставно допрете двапати повторно на копчето за опции и вашите промени ќе бидат запишани назад во избраната област на целната апликација.

Овој софтвер е совршен за секој кој често работи со текст на својот Mac и сака полесен начин да го уредува без постојано да се префрла помеѓу различни апликации. Без разлика дали пишувате е-пошта, креирате документи или само прелистувате на интернет, JeditAnywhere го олеснува брзото правење промени и уредувања без да го прекинувате работниот тек.

Една од истакнатите карактеристики на JeditAnywhere е неговата интеграција со Jedit X - моќен уредувач на текст кој нуди напредни функции како што се истакнување синтакса, преклопување код и друго. Со оваа интеграција, корисниците можат да ги искористат предностите на сите овие функции кога уредуваат текст во други апликации - што го олеснува работењето со сложени кодови или јазици за обележување од кога било досега.

Друга одлична карактеристика на JeditAnywhere е неговата флексибилност - корисниците можат да приспособат како сакаат да се однесува врз основа на нивните сопствени преференции. На пример, можете да изберете дали сакате JeditAnywhere автоматски да ги зачувува промените кога затворате прозорец на апликација или наместо тоа, претпочитате рачно зачувување.

Генерално, ако барате брз и ефикасен начин да уредувате текст на вашиот Mac без постојано да се префрлате помеѓу различни апликации, тогаш не гледајте подалеку од JeditAnywhere. Неговата беспрекорна интеграција со Jedit X ја прави една од најмоќните алатки достапни денес за секој кој интензивно работи со содржина базирана на текст на својот компјутер.

Целосни спецификации
Издавач Artman21
Страница на издавачи http://www.artman21.com/
Датум на издавање 2011-11-11
Датум на додавање 2011-11-11
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Аплети и додатоци
Верзија 1.05
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5 Server
Барања Mac OS X 10.5 - 10.6 Jedit X 2.20+
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 125

Comments:

Најпопуларни