TouchCopy for Mac

TouchCopy for Mac 16.40

Mac / Wide Angle Software / 61765 / Целосни спецификации
Опис

TouchCopy за Mac: Крајното решение за пренесување на вашата iOS содржина

Дали ви е смачено да се борите да ја префрлите вашата музика, видеа и друга содржина од вашиот iPod, iPhone или iPad на вашиот Mac? Дали сакате сигурен и лесен за користење софтвер кој може да ви помогне да ги копирате сите медиумски датотеки директно во iTunes со само неколку кликања? Не гледајте подалеку од TouchCopy за Mac!

TouchCopy е софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да ја префрлите целата содржина од вашиот iOS уред на вашиот хард диск на Mac или директно во iTunes. Со овој моќен софтвер, можете со голема леснотија да ја копирате целата ваша музика, плејлисти, видеа, подкасти, уметнички дела на албуми, оценки и брои за репродукција директно на iTunes. Музиката и видеото може да се репродуцираат дури и преку компјутер без потреба да се инсталира iTunes.

Но, тоа не е се! TouchCopy има и некои уредни уникатни карактеристики што го прават да се издвојува од другите слични софтвери на пазарот. На пример:

- Користете го вашиот iOS уред како надворешен диск: со TouchCopy за Mac, можете да го користите iPod Touch, iPhone или iPad како надворешен диск. Ова значи дека можете да складирате секаков тип на датотека на вашиот уред и да пристапите до него од кој било компјутер.

- Копирајте SMS/MMS/iMessages/WhatsApp пораки на iPhone: ако сакате да зачувате важни пораки од вашиот iPhone пред да ги избришете или да префрлите уреди, TouchCopy ве покрива. Можете лесно да копирате SMS/MMS/iMessages/WhatsApp пораки од вашиот iPhone на вашиот Mac.

- Прегледувајте и копирајте фотографии/видеа: сакате да ги зачувате оние скапоцени спомени снимени на вашиот уред со iOS? Нема проблем! Со TouchCopy за Mac, можете да гледате и копирате фотографии/видеа направени со кој било модел на iPod touch/iPhone/iPad.

- Зачувајте игри/апликации: обожавателите на игри ќе бидат воодушевени од можноста да зачувуваат игри/апликации од нивниот iPod touch/iPhone/iPad директно на нивниот компјутер или назад во библиотеката iTunes.

- Управувајте со iBooks/Белешки/Контакти/Календари/Гласовни белешки: Ви треба начин да управувате со овие важни датотеки во движење? Со TouchCopy за интуитивниот интерфејс на Mac и лесните функции како што се функционалноста со влечење и спуштање; управувањето со iBooks/белешки/контакти/календари/говорни белешки никогаш не било полесно!

Компатибилноста е клучна кога станува збор за ваков софтвер - но не грижете се! TouchCopy работи беспрекорно со сите модели на iPod touch/iPhone/iPad (вклучувајќи го и iPhone 11) кои работат со iOS4 преку iOS14. Плус - достапен е на англиски/француски/германски/шпански/јапонски јазици, па без разлика каде во светот се наоѓате; секогаш има поддршка на располагање!

Една работа што ја сакаме во користењето на овој производ е тоа колку редовно се ажурира - што значи дека често се додаваат нови функции што ги одржува работите свежи! И ако некогаш има проблеми при користење на нашиот производ; нашиот пријателски тим за поддршка на клиентите секогаш ќе биде среќен да помогне бесплатно!

Во заклучок; ако преносот на содржина помеѓу уреди предизвикува главоболки, тогаш не гледајте подалеку од Touchcopy For MAC – Крајното решение за брзо и лесно пренесување на содржината на IOS!

Преглед

TouchCopy за Mac ви овозможува брзо и безболно да ги префрлите сите ваши омилени медиуми, како што се музика и плејлисти, видеа, подкасти, албуми и друго, од уред со iOS на вашиот Mac. Апликацијата е мала по големина, така што ќе ја имате и ќе ја активирате на вашиот Mac за кратко време. Уште повеќе ќе ги цените неговите непречени перформанси.

Веднаш штом ќе го стартувате TouchCopy за Mac, ќе бидете известени дека ја извршувате демо верзијата, која ви овозможува бесплатно да копирате 100 датотеки во вашата iTunes библиотека. За да увезете повеќе датотеки или да направите резервна копија и да увезете датотеки на тврдиот диск на вашиот Mac, ќе треба да ја купите целосната верзија. За цели на тестирање, поврзавме iPad 4 на нашиот Mac и апликацијата го најде нашиот уред во секунда, брзо вчитувајќи ги сите достапни медиумски датотеки. Интерфејсот на апликацијата е интуитивен; и користејќи добро дизајнирано графичко мени лево, можете лесно да прелистувате низ категории како што се Музика, Фотографии, Апликации, Пораки и слично и да ги вчитате сите медиумски датотеки од вашиот iOS уред. Можете да копирате датотеки директно на одредена локација на вашиот Mac, како и да направите резервна копија или директно да копирате на iTunes. На апликацијата и требаше половина минута да увезе видео од 97 MB од нашиот iPad во iTunes на нашиот Mac.

Дури и ако целосната верзија на TouchCopy за Mac имаше половина од нејзината демо верзија, сепак е за пофалба. Тоа е добро дизајнирана апликација со врвни перформанси што ви нуди сè што некогаш ќе посакате кога треба да ги копирате или да направите резервна копија од вашите медиуми од iPhone, iPad или iPod на вашиот Mac.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на TouchCopy за Mac 12.22.

Целосни спецификации
Издавач Wide Angle Software
Страница на издавачи https://www.wideanglesoftware.com/
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 16.40
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 61765

Comments:

Најпопуларни