Get File Path for Mac

Get File Path for Mac 9.0

Mac / AlphaOmega Software / 3150 / Целосни спецификации
Опис

Добијте патека за датотеки за Mac: врвно решение за лесно споделување датотеки

Дали сте уморни од испраќање целосни датотеки до вашите колеги по е-пошта, само за да работат на копии наместо на истиот документ? Дали сакате брз и лесен начин да ја добиете или копирате патеката на датотека или папка со само еден клик или повлечете и пуштете? Не гледајте подалеку од Get File Path за Mac.

Get File Path е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да ја копирате патеката на која било датотека или папка што е отфрлена на неа, по автоматска примена на различни програмабилни трансформации. Работи со секаков вид датотека, вклучувајќи апликации, документи и папки. Со својата функција за совпаѓање на шаблони, Get File Path може да ги трансформира името, патеката и патеката на матичната папка на испуштената датотека во кој било формат што ви треба.

Но, тоа не е сè - Get File Path нуди и други корисни функции како автоматско вметнување знаци и ознаки за време на копирањето за создавање врски. Се сеќава на вашата последна користена шема за да не мора постојано да ја внесувате повторно секој пат. Може дури и да решава псевдоними (датотеки и патеки) и да ги користи и Unix патеките како и патеките за Mac.

Една одлична карактеристика е неговата способност автоматски да ги замени празните места во патеките со %20 - ова е особено корисно кога креирате врски за веб-страници каде што не се дозволени празни места во URL-адреси. И ако сте загрижени за преполнување на вашата работна површина со уште една инсталација на апликација - немојте да бидете! Get File Path воопшто не бара никаква инсталација што го прави неверојатно лесен за користење.

Со поддршка за повеќе јазици, вклучувајќи холандски, англиски, француски германски италијански италијански шпански, меѓу другите; Get File Path е навистина меѓународно решение кое им служи на корисници од целиот свет.

Значи, без разлика дали работите на тимски проект или едноставно ви треба полесен начин за споделување датотеки без да лебдат повеќе копии; Get File Path ви го врати грбот. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач AlphaOmega Software
Страница на издавачи http://alphaomega.software.free.fr
Датум на издавање 2020-02-13
Датум на додавање 2020-02-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 9.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3150

Comments:

Најпопуларни