Do Your Data Recovery Professional for Mac

Do Your Data Recovery Professional for Mac 7.5

Опис

Do Your Data Recovery Professional за Mac е моќна и лесна за употреба софтверска алатка за обновување датотеки што може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните датотеки од вашиот Mac. Без разлика дали случајно сте избришале датотека, сте го испразниле Ѓубрето или сте доживеале пад на системот, овој софтвер може брзо и лесно да ги врати вашите изгубени податоци.

Овој целосно опремен софтвер за обновување на датотеки Mac е дизајниран да работи со сите типови Mac машини, вклучувајќи ги iMac, MacBook, MacBook Air, Mac mini, MacBook Pro, Mac pro, па дури и Mac Server. Ги поддржува сите верзии на macOS и може да ги врати податоците од секаков вид уред за складирање поврзан на вашиот компјутер.

Со Do Your Data Recovery Professional за Mac, можете да ги вратите изгубените датотеки поради грешки во форматирањето или вирусни инфекции. Исто така, има можност да ги врати изгубените датотеки од избришани или недостапни томови на вашиот хард диск. Ова значи дека дури и ако случајно сте го форматирале вашиот хард диск или сте го поделиле погрешно, овој софтвер сепак може да ви помогне да ги вратите вашите важни податоци.

Во прилог на враќање на изгубените датотеки од вашиот внатрешен хард диск на самата машина Mac; Do Your Data Recovery Professional за Mac поддржува и надворешни уреди како што се USB-дискови (флеш драјвови), мемориски картички (SD-картички), надворешни хард дискови и дигитални камери. Ова го прави идеално решение за секој кој треба да ги врати податоците од отстранливи уреди за складирање.

Една од најдобрите работи за Do Your Data Recovery Professional за Mac е колку е лесно да се користи. Дури и ако не сте експерт за компјутери или технологија воопшто; овој софтвер е дизајниран со едноставност на ум, така што секој може да го користи без тешкотии.

Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен; овозможувајќи им на корисниците брзо да го скенираат својот систем за изгубени датотеки користејќи опции за скенирање со еден клик. Откако ќе заврши скенирањето; На корисниците ќе им биде претставен список на сите обновени ставки подредени по име/тип/време на патеката, што го прави наоѓањето на одредени ставки многу полесно од другите слични алатки достапни на пазарот денес.

Друга одлична карактеристика на Do Your Data Recovery Professional за Mac е неговата функција за преглед, која им овозможува на корисниците да ги прегледуваат обновените фотографии/PDF/канцелариски документи пред повторно да бидат зачувани на хард дискот на нивниот компјутер - обезбедувајќи дека само релевантните информации се обновуваат додека избегнуваат непотребно натрупување простор на уредите за складирање на нивната машина.

Севкупно; ако барате лесна за употреба алатка за обновување датотеки, но од професионален степен, специјално дизајнирана за системи macOS, тогаш не гледајте подалеку од Професионално за обновување на податоци!

Целосни спецификации
Издавач DoYourData
Страница на издавачи http://www.doyourdata.com
Датум на издавање 2020-02-16
Датум на додавање 2020-02-16
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 7.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 479

Comments:

Најпопуларни